Hülya Avşar’a ‘gerizekalı’ davası

••1 dk okuma
Hülya Avşar’a ‘gerizekalı’ davası

Hızlı Özet

“Önceki hafta pazar gecesi Kıyı Balık’tan çıkarken kendisine Gülben Ergen’le ilgili soru soran muhabir Hasan Yıldırım’a defalarca “Gerizekalı” diyen Hülya Avşar’a dava yolu gözüktü.”


25 yaşındaki muhabir Yıldırım, 7 kez kendisine “Gerizekalı” diyen 49 yaşındaki Avşar’ın aynı tavrını Kenan Erçetingöz’ün “60 Dakika” programında da yinemelesi üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunma kararı aldı. Avşar’la ilgili belgeleri toplayan Yıldırım, bugün savcılığa gidiyor.

Avşar, “Neden muhabire defalarca gerizekalı” diyerek hakaret ettiği sorusuna şöyle yanıt vermişti: “Kendilerini geliştirmedikleri için gerizekalılar... Muhabirlerin bir şey ürettikleri yok. Ben kendime gerizekalı demeyi yakıştırıyorum. İsteyerek yapmıyorum ama yapmaktan pişmanlık duymuyorum. Bir senelik muhabir gelip bana soru soramaz. Bana espri yapmayacaklar. Hadlerini bilecekler.” MİLLİYET


Bu haber 1066 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bahçeli'den Sert Mesajlar: "Fon soyguncularına En Güçlü Yaptırımlar Uygulanacak"
Gündem

Bahçeli'den Sert Mesajlar: "Fon soyguncularına En Güçlü Yaptırımlar Uygulanacak"

"Milletimizin helal tasarrufuna göz dikenlere hukuk zemininde en güçlü yaptırımlar kuşkusuz uygulanacaktır. Bu süreçler bir arınma ve aklanma fırsatı olarak değerlendirilmelidir. Tüm finansal piyasaların istikrar içinde işlemesi için gözetim ve denetim işlevi bilim içinde gerçekleştirilmelidir. Türkiye ekonomisi sağlam temeller üzerindedir."

Habervitrini9372 Görüntüleme
Mustafa Sarıgül’ün kara para dosyasında şok ses kaydı: İmamoğlu'nun yaptığı şerefsizliği kimse yapmaz
Gündem

Mustafa Sarıgül’ün kara para dosyasında şok ses kaydı: İmamoğlu'nun yaptığı şerefsizliği kimse yapmaz

Yeni Partili Mustafa Sarıgül'ün Alman iş adamları temsilcisi ile yaptığı konuşmada yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan Ekrem İmamoğlu'na 'İmamoğlu'nun bize yaptığı kalleşliği kimse yapmaz, şerefsiz' dediği de soruşturma dosyasına girdi.

Habervitrini10865 Görüntüleme
Bebekle Geçen İlk Yıllarda Konfor, Düzen ve Güven: Doğru Ürün Seçimi Üzerine
Gündem

Bebekle Geçen İlk Yıllarda Konfor, Düzen ve Güven: Doğru Ürün Seçimi Üzerine

Bir bebeğin evdeki ilk günleri, ebeveynler için hem büyük bir heyecan hem de bitmek bilmeyen bir karar listesi anlamına gelir. Hangi ürünün gerçekten işe yarayacağı, hangisinin kısa sürede dolapta unutulacağı, neye bütçe ayırmak gerektiği gibi sorular çoğu zaman kafa karıştırır. Raflarda ve internet mağazalarında sayısız seçenek bulunurken, bu kararları sakin bir kafayla ve bebeğin gelişim dönemlerini göz önünde bulundurarak vermek büyük kolaylık sağlar. Bu yazıda bebek bakımının üç temel alanına odaklanıyoruz: güvenli taşıma ve dinlenme, bağımsız içmeye geçiş ve günlük hijyen düzeni. Amacımız kesin reçeteler sunmak değil; seçim yaparken dikkat edilebilecek noktaları sade bir şekilde bir araya getirmek.

Habervitrini12552 Görüntüleme
Bir ceset daha bulundu.. Selde can kaybı 7'ye çıktı
Gündem

Bir ceset daha bulundu.. Selde can kaybı 7'ye çıktı

İstanbul’da sel felaketinde kaybolan kişileri bulmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ve Polis Arama Kurtarma (PAK) ekipleri, Haliç açıklarında bir kişinin cansız bedenine ulaştı. Bulunan cansız bedenin Ayazağa'da kaybolan Ahmet Derin'e ait olduğu anlaşıldı.

Habervitrini11552 Görüntüleme