İstanbul'daki kuyu cinayetinden korkunç ayrıntılar

2 dk okuma
İstanbul'daki kuyu cinayetinden korkunç ayrıntılar

Hızlı Özet

Şüphelilerden Nadir Ü. Akçay'ın kendisine 250 bin lira borcunun olduğunu ancak ona rağmen 50 bin lira para istediğini iddia etti. Ve aralarında tartışma çıktı. İddiaya göre önce 5 el havaya korkutmak için ateş eden halı fabrikası müdürü Nadir Ü. bir dakika sonra bir el daha ateş etti ve Akçay'ı öldürdü.






Müge Anlı'da gündeme gelmişti! Halı fabrikasındaki cinayette kan donduran detaylar..



Araba almak için Giresun'dan İstanbul'a gelen ve iddiaya göre arkadaşından borcunu almak için gittiği halı fabrikasında öldürülüp kuyuya atıldıktan sonra üzerine beton atılan Bahtiyar Akçay cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Nadir Ü.'nün Akçay'ı öldürdükten sonra müdürlük yaptığı halı fabrikasındaki 6 kuyudan birine atıp, ertesi gün işçilere, "Bu kuyu sinek yapıyor kapatın burayı" deyip betonla kapattırdığı öğrenildi.



Bahtiyar Akçay'ın katili en yakın arkadaşı mı ? - Gaziantep Haberleri |  Gaziantep Son Dakika Haberleri | Yerel Haberler



Giresun'dan İstanbul'a araba almak için bir arkadaşının yanına gelen ve 19 gün boyunca kayıp olan kayıp olarak aranan Bahtiyar Akçay'ın cesedi yakın arkadaşlarının çalıştığı halı fabrikasının bahçesinde gömülü ve üzerine beton atılı halde bulundu.



Müge Anlı'da bahtiyar muhabir kıza s@ldırdı! Bakın ne yaptı! Bahtiyar Akçay  - YouTube



Giresun'da ikamet eden Bahtiyar Akçay geçtiğimiz ay internetten beğendiği araç için İstanbul'a satın almaya geldi. Gelirken daha önceden parasının olduğu arkadaşının yanına gelip ondan borcunu almak istedi. İddiaya göre arkadaşının çalıştığı halı yıkama fabrikasına giren Akçay'dan 19 gündür haber alınamıyordu. Akçay'ın kızı İstanbul'a gelerek kayıp başvurusunda bulundu konuyla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri Akçay'ın son olarak görüldüğü arkadaşı Nadir Ü.'nün müdürlük yaptığı halı fabrikasında arama yaptı.





Yapılan çalışmalarda fabrika bahçesinde üzeri betonla kapatılmış kuyu açıldığında gerçek ortaya çıktı. Bahtiyar Akçay öldürülmüş, çuvala konulup üzerine beton atılmıştı. Polis olayla ilgili 4 kişiyi gözaltına aldı.



ÖNCE 5 EL ATEŞ EDİP KORKUTTU SONRA ÖLDÜRDÜ

Şüphelilerden Nadir Ü. Akçay'ın kendisine 250 bin lira borcunun olduğunu ancak ona rağmen 50 bin lira para istediğini iddia etti. Ve aralarında tartışma çıktı. İddiaya göre önce 5 el havaya korkutmak için ateş eden halı fabrikası müdürü Nadir Ü. bir dakika sonra bir el daha ateş etti ve Akçay'ı öldürdü.



SİNEK GELİYOR DİYE KAPATTIRDI

Ardından iddiaya göre 3 çalışanı ile birlikte Akçay'ın cesedini ortadan kaldırdılar. Önce bir çuvala konulan ceset ardından fabrikada bahçesinde bulunan 6 kuyudan birine atıldı. Ertesi gün müdürlük yapan Nadir Ü. işçilere buradan sinek geliyor bahanesiyle kuyunun üzerine beton döktürdü.



ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Polisin detaylı çalışmasıyla ortaya çıkan, dehşetle ilgili Nadir Ü. ve 3 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler Kayıp Şahıslar Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.



BAŞKA CESET ÇIKMADI

Konuyla ilgili çalışmalarını devam ettiren polis o halı fabrikasının bahçesinde başka cesetler olabileceği iddialarını da araştırdı. Fabrikanın parkelerini çinilerini dahi sökerek araştırma yapan ekipler farklı bir cesede rastlamadı.




Bu haber 1154 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şehirlerarası yolcu otobüsü devrildi.
Asayiş
#GÜNCEL Haberleri#Kaza

Şehirlerarası yolcu otobüsü devrildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılara müdahale ediliyor.

Habervitrini9662 Görüntüleme
Bakan Gürlek'ten bomba açıklamalar.. Muhsin Yazıcıoğlu'nun katili...
Asayiş

Bakan Gürlek'ten bomba açıklamalar.. Muhsin Yazıcıoğlu'nun katili...

Adalet Bakanı Akın Gürlek, katıldığı canlı yayında AHBAP soruşturmasının perde arkasını açıkladı. Şile Belediyesi operasyonuyla başlayan sürecin MASAK raporlarıyla derinleştiğini belirten Gürlek, toplanan deprem yardımlarının şahsi hesaplara aktarıldığını, 990 milyon TL'lik bahis oynandığını ve yeni dalgaların gelebileceğini bildirdi.

Habervitrini13679 Görüntüleme
Gülistan Doku soruşturmasında "Valinin tüm işlerini yapın" emrini veren kritik isim tutuklandı!
Asayiş

Gülistan Doku soruşturmasında "Valinin tüm işlerini yapın" emrini veren kritik isim tutuklandı!

Gülistan Doku'nun kaybolmasına ilişkin soruşturmanın ikinci dalgasında gözaltı ve tutuklama trafiği sürüyor. Dosyada tanık olarak dinlenen eski polis Gökhan Ertok'un ifadesinde adı geçen ACA Bilişim sahibi Mehmet Aca da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habervitrini10303 Görüntüleme
Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı tutuklandı
Asayiş

Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı tutuklandı

Çankaya Belediyesine yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasında tutuklama kararı çıktı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karabulut'un da aralarında bulunduğu 2 şüpheli tutuklanırken, 1 kişi hakkında adli kontrol tedbiri uygulandı.

Habervitrini14257 Görüntüleme