İSTANBUL - İstanbul'un bazı ilçelerinde 23-25 Ağustos tarihleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.
Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, kesinti programı şöyle:
Esenyurt'ta, 23 Ağustos'ta 09.00-15.00 saatleri arasında; Kıraç Akçaburgaz Mahallesi Peri Kalıp, ASV, Doğanay Yemek, Gaysan, Teksan, Pimsan ve Esman firmaları, 24 Ağustos'ta 09.00-17.00 saatleri arasında; Esenkent Mahallesi Orkide Evleri, Esenkent Kiler.
Esenler'de, 24 Ağustos'ta 10.00-16.00 saatleri arasında; Fatih Mahallesi 203. sokak ve civarı, 25 Ağustos'ta 10.00-14.00 saatleri arasında; Fatih Mahallesi 202. sokak ve civarı.
Fatih'te, 23 Ağustos'ta 09.00-17.00 saatleri arasında; Aksaray Namık Kemal Caddesi Asımbey, Manastırlı Rıfat, Abdüllatif Paşa ve Abdullah Çavuş sokaklar ile Langa Caddesi'nin bir kısmı.
Silivri'de, 23 Ağustos'ta 09.00-11.00 saatleri arasında; Değirmenköy, Çorlu Seymen Köyü.
Beyoğlu'nda, 25 Ağustos'ta 06.00-12.00 saatleri arasında; Arapcamii Mahallesi, Necatibey, Fermaneciler, Tersane, Maliye ve Kemeraltı caddeleri, Haracı Ali ve Kardeşim sokaklar, Balıkçılar Sitesi, Perçemli, Lokanta ve Arşin sokaklar ile Leblebici Sokak ve civarı.
İSTANBUL'DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Hızlı Özet
“İstanbul'un bazı ilçelerinde 23-25 Ağustos tarihleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erdoğan Fatma Betül Kaya'nın istifasını jet hızıyla kabul etti
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İstanbul'da 'Türkiye Yüzyılı Buluşmaları' programında önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik muhalefete tepki gösterdi ve, "AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı önümüzdeki seçimde Recep Tayyip Erdoğan'dır." dedi.

YENİ Parti'de Rüşvet Depremi: Başsavcılık Düğmeye Bastı
Dijital materyallerde yer alan mesajlarda, Muhittin Böcek lehine Adli Tıp sürecinde sonuç alınması amacıyla 5 milyon dolarlık "iş takibi" konuşuldu. Yazışmalarda sürecin sonuçlandırılamaması üzerine bu kez verilen paranın geri alınması gündeme geldi. Bir mesajda Mustafa Erdem'e hitaben, "Sayın vekilim beni dolandırdın, 5 milyon dolar için..." ifadelerinin kullanıldığı tespit edildi.

SPK, Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi hakkında suç duyurusunda bulunacak
Fon soruşturmasında adı geçen ve tüm görevlerinden istifa eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ile eşi İlyas Kaya hakkında yeni bir iddia gündeme geldi. SPK

Savcılık Fatma Betül Kaya ve eşinin mal varlıklarına tedbir konulmasını talep etti
Gazeteci Rojda Altıntaş'ın haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Fatma Betül Sayan Kaya ve İlyas Kaya’nın malvarlıkları için; eş ve çocuklarını da kapsayan tedbir talebinde bulundu.