Kadın öğretmen Derya Akgül'ün korkunç ölümü

2 dk okuma
Kadın öğretmen Derya Akgül'ün korkunç ölümü

Hızlı Özet

Antalya'da meydana gelen korkunç kazada otomobil sürücüsü öğretmen Derya Akgül (37) ile 7 yaşındaki Defne Akgül feci şekilde can verdi. 4 Yaşındaki oğlu Ilfaz Akgül ise vatandaşlar tarafından hurdaya döne araçtan çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.






Antalya’da direksiyon hakimiyetini kaybettikten sonra önce aydınlatma direğine çarpıp ardından da boş su tahliye kanalına uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında öğretmen anne ve kızı olay yerinde yaşamını yitirirken 4 yaşındaki küçük kardeş yaralı olarak kurtuldu. Yardıma koşan vatandaşlar tarafından erkek çocuk güçlükle araçtan çıkartıldı.



Antalya'da meydana gelen korkunç kazada otomobil sürücüsü öğretmen Derya Akgül (37) ile 7 yaşındaki Defne Akgül feci şekilde can verdi. 4 Yaşındaki oğlu Ilfaz Akgül ise vatandaşlar tarafından hurdaya döne araçtan çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Kaza, Alanya-Antalya Karayolu Serik Caddesi üzerinde meydana geldi. Derya Akgül idaresindeki otomobil kontrolden çıkıp önce yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı, ardından da yol kenarındaki su tahliye kanalına uçtu.



4683453.jpg



KEMER YERİNDE TOKA



Araçtaki incelemede, Derya Akgül’ün emniyet kemerinin bağlı olmadığı, kemerin takıldığı yerde ise toka olduğu görüldü. Derya Akgül'ün astsubay eşi Seydullah Akgül'ün, Ankara'da görev yaptığı bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



4683455.jpg



YARDIMA KOŞTU

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Ardınadn yardıma koştu.. Korkunç kazanın ardından sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından araçtaki öğretmen anne Derya Akgül ile 7 yaşındaki kızı Defne Akgül'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Hayatta kalmayı başaran 4 yaşındaki küçük kardeş Ilgaz Akgül ise ambulans ile hastaneye kaldırıldı.



Derya öğretmen ile kızı defne hayatını kaybetti, oğlu yaralandı! Korkunç  kazada kahreden detay - Yaşam Haberleri



MORGA KALDIRILDI



Korkunç kazanın ardından savcılık incelemesinin ardından anne kızın cenazeleri Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Derya Akgül'ün eşinin askeri personel olduğu, kendisinin ise Kurşunlu Mahallesi'nde bir okulda öğretmen olduğu ve görevden evine döndüğü sırada kazanın meydana geldiği kaydedildi.



Antalya'da feci kaza: Derya öğretmen ile kızı öldü, oğlu yaralı - Haber 7  GÜNCEL



ABLASINI CESEDİNİN ÜSTÜNDE OLMASINI İSTEMEDİM

Kazada 4 yaşındaki Ilfaz Akgün'ü kurtaran vatandaş, "Ciddi bir gürültü ve kaza sesine geldik. Kapı açıktı kadın dışarı fırlamıştı. Gözleri açıktı. Arka tarafta 2 tane çocuk vardı. 1 kız, 1 erkek. Erkek çocuk 4 yaşında olduğunu söylüyor bilinci açıktı. Kız çocuğu arabaya sıkışmıştı. Çocuk çok korkmuştu ağlıyordu. Erkek çocuğu çıkarttık çünkü ablasının cesedinin üzerinde oturmasını istemedim" dedi.

Kazayı öğrene Derya Akgün'ün meslektaşları ve yakınları sinir krizi geçirdi.




Bu haber 1419 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Siber suçlarla mücadeleye ... 361 kişi tutuklandı
Asayiş

Siber suçlarla mücadeleye ... 361 kişi tutuklandı

Bu kapsamda, yakalanan 669 şüpheliden 361'inin tutuklandığı, 191'i hakkında adli kontrol hükümleri uygulandığı ve diğerlerinin işlemlerinin sürdüğü ifade edildi.

Habervitrini11836 Görüntüleme
Bakan Gürlek: Yazıcıoğlu soruşturmasında FETÖ’nün karanlık izleri var
Asayiş

Bakan Gürlek: Yazıcıoğlu soruşturmasında FETÖ’nün karanlık izleri var

Adalet Bakanı Akın Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin yürütülen soruşturma ile ilgili 19 kişinin tutuklandığını, 8 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildiğini duyurdu. Bakan Gürlek, "Soruşturmanın ucu nereye uzanırsa uzansın, devletimiz hukuk içinde sonuna kadar gidecektir. Hiçbir şüphenin cevapsız bırakılmasına, hiçbir örgütlü yapının milletimizin adalet beklentisinin önüne geçmesine müsaade edilmeyecektir." ifadelerini kullandı.

Habervitrini14896 Görüntüleme
Haluk Levent’ten ‘borç ilişkisi’ kılıfı! 90 milyon TL iddiasına 'Yalan' dedi
Asayiş

Haluk Levent’ten ‘borç ilişkisi’ kılıfı! 90 milyon TL iddiasına 'Yalan' dedi

Vatandaşların depremzedeler için yaptığı bağışları kumar masalarında heba eden, milyonlarca lirayı bahiste kaybeden, "Borsada işlem yapmak gibi pis bir zaafım var" diyerek kendini savunan AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent, Sevda Kurt’un ‘Evlilik vaadi ile kandırıldım’ iddiasına cevap verdi. 2 belge paylaşan Levent, aralarındakinin borç ilişkisi olduğunu öne sürerek “MASAK raporları bunu doğrulamakta” dedi.

Habervitrini12226 Görüntüleme
Narin Güran davasında Yargıtay'dan Nevzat Bahtiyar hakkında karar!
Asayiş

Narin Güran davasında Yargıtay'dan Nevzat Bahtiyar hakkında karar!

Narin Güran cinayetinde 17 yıl hapis cezasına çarptırılan Nevzat Bahtiyar dosyasında Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı görüşünü açıkladı. Hazırlanan tebliğnamede, Bahtiyar'a verilen cezanın hukuka uygun olduğu belirtilerek hükmün onanması istendi.

Habervitrini14503 Görüntüleme