Kadro dışı kalan F.Bahçeliden flaş açıklama

1 dk okuma
Kadro dışı kalan F.Bahçeliden flaş açıklama

Hızlı Özet

Fenerbahçe’de gönderilmek istenen ve gitmeye yanaşmayan Serdar Kesimal, kadro dışı kaldıktan sonra ilk kez konuştu.


Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Serdar Kesimal, AMK'ya konuştu.



Sarı-lacivertli oyuncu, "Ben Fenerbahçe’nin oyuncusuyum. Alınan kararla Dereağzı’ndaki tesislerde tek başıma çalışmam söylendi. Ne A ve A2 takımıyla ne de benim gibi kadro dışı bırakılan Semih Şentürk’le çalışmam için kulüp tarafından izin verilmemişti. Benim için hazırlanan özel program dahilinde çalışmalarıma devam ediyorum" dedi.



Milli futbolcu, sarı-lacivertli takımda para için kalmadığını söylerek sözlerini şöyle tamamladı; “Para için F.Bahçe’de kaldığım A2 takımında çalışmamak istediğim gibi haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümün kararlarına saygılıyım.”



(AMK)

 


Bu haber 607 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sporting'in geri dönüşü Portekiz'de manşetlerde: Fenerbahçe detayı
Spor

Sporting'in geri dönüşü Portekiz'de manşetlerde: Fenerbahçe detayı

Okan Buruk liderlğindeki Galatasaray, maçın henüz başında öne geçmesine rağmen Sporting'e deplasmanda 3-1 yenilerek, Şampiyonlar Ligi'ne puansız başladı. Geny Catamo (27), Luis Suarez (57) ve Rodrigo Zalazar'ın (63) galibiyeti getirdiği karşılaşma, Portekiz basınında geniş yankı buldu.

Habervitrini9303 Görüntüleme
Norveç Kasabı Eskas! Önce Fenerbahçe, şimdi Galatasaray
Spor

Norveç Kasabı Eskas! Önce Fenerbahçe, şimdi Galatasaray

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında deplasmanda Sporting ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar 5. dakikada öne geçtiği mücadeleyi 3-1 kaybederken, Norveçli hakem Espen Eskas'ın kararları maçın ardından tartışma konusu oldu.

Habervitrini10260 Görüntüleme
Galatasaraylıları çıldırtan hakem: İkinci Ivan Bebek kâbusu!
Spor

Galatasaraylıları çıldırtan hakem: İkinci Ivan Bebek kâbusu!

Şampiyonlar Ligi'nde 17, Avrupa Ligi'nde 9 ve Konferans Ligi'nde 7 maçta düdük çalan Espen Eskas'ın, Sporting-Galatasaray karşılaşmasındaki tartışmalı kararları ile "çok kötü bir yönetim" sergilediği belirtildi. Norveçli hakemin performansı, Fenerbahçe'nin 17 Mart 2016'da Braga'ya karşı Avrupa Ligi'nden elenmesine yol açan kararlara imza atan Ivan Bebek'i hatırlattı.

Habervitrini13536 Görüntüleme
"Bu seviyenin altında bir futbolcu"
Spor

"Bu seviyenin altında bir futbolcu"

İlk yarı, Galatasaray’ın ligde henüz göstermediği bir seviyeydi. Maç öncesi Sporting’in topa sahip olacağını, Galatasaray’ın hızlı kontralar kovalayacağını düşünenler bile şaşırdı. 24. dakikada VAR’dan gelmeyen kırmızı karta bile kimse üzülmedi, ne de olsa takım oynuyordu. Osimhen olsa maç çoktan kopardı. Ama yoktu. Ev sahibi 27. dakikada Catamo’yla eşitliği yakaladı.

Habervitrini11465 Görüntüleme