İzlediği şeytan filmleri onu şeytan yaptı, gitti öğretmenini doğradı

••2 dk okuma
İzlediği şeytan filmleri onu şeytan yaptı, gitti öğretmenini doğradı

Hızlı Özet

“Öğretmen Fatma Nur Çelik’in öldürüldüğü saldırının ardındaki korkunç detaylar tek tek belgelendi. 17 yaşındaki zanlının şeytanla ilgili videolar izlediği, ailesinin de geçmiş tedavi bilgilerini okuldan sakladığı tespit edildi.”

Öğretmen Fatma Nur Çelik’in öldürüldüğü saldırının ardındaki korkunç detaylar tek tek belgelendi. 17 yaşındaki zanlının şeytanla ilgili videolar izlediği, ailesinin de geçmiş tedavi bilgilerini okuldan sakladığı tespit edildi.

İstanbul Çekmeköy’de bir öğretmenin hayatını kaybettiği okul saldırısının arkasındaki ihmaller zinciri TBMM Komisyonu raporlarına yansıdı. 2 Mart’ta Taşdelen Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleşen olayda, 17 yaşındaki F.S.B, 44 yaşındaki öğretmen Fatma Nur Çelik’i katletmiş ve 37 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

TBMM Komisyonunun İstanbul Valiliği ziyaretinde konuşan Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen, şüphelinin saldırı sonrası “Bana şeytan talimat verip yönlendirdi. Eylemle ilgili bir şey hatırlamıyorum, rehber öğretmeniyle görüşmek istedim. Onu odasında bulamayınca bilincimi kaybettim” dediğini aktardı. Şen, çocuğun seri katil oyunu olan ‘Dexter’ üzerinden iletişim kurduğunu belirtti.

Katil öğrenci defalarca sinyal vermiş! Fatma öğretmenin katledilmesinde ihmal zinciriBaşlık Resmi

“ŞEYDA ÖĞRETMENİ ÖLDÜRMEK İSTİYORUM”

Çocuk Şube Müdürü Özlem Temür, şüphelinin en az üç defa intihar girişiminde bulunduğunu, paranoit düşünceler taşıdığını ve şubat ayında yatırıldığı Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinden 8 gün sonra ailenin “çok zayıfladı” gerekçesiyle doktorların tüm riskleri anlatmasına rağmen taburcu edildiğini belirtti. İlçe Millî Eğitim Müdürü Arife Gökkuş, çocuğun hastaneden çıktıktan sonra arkadaşlarına “Şeyda öğretmeni öldürmek istiyorum” dediğini aktardı. Rehber öğretmen Şeyda Gümüş de çocuğun sınav kâğıdına “Ölmek istiyorum” yazdığını ve 8-10 saat şeytanla ilgili videolar izlediğini ifade etti. Eski İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Akhan ise ailenin damgalanma korkusuyla geçmiş tedavi bilgilerini sakladığını vurguladı.

Katil öğrenci defalarca sinyal vermiş! Fatma öğretmenin katledilmesinde ihmal zinciri

KORKUTAN MESAJ

Saldırıdan sonra eski müdür yardımcısı Selçuk Terzioğlu, “680’li numaradan mesaj geldi. C31K olarak atamız Semih Çelik’in yolundan giderek kadınları katletmeye devam ediyoruz” şeklinde tehdit aldıklarını açıkladı.

İstanbul Valisi Davut Gül “Okuldan atmak da okulun önüne polis koymak da tek başına çare değil. Çocukların psikolojik sorunları sosyal hizmet mekanizmalarına aktarılmalı” değerlendirmesinde bulundu.

Bu haber 11184 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

69 yaşındaki yazar, ters kelepçeyle gözaltına alındı! Bu görüntüye soruşturma açıldı
Asayiş

69 yaşındaki yazar, ters kelepçeyle gözaltına alındı! Bu görüntüye soruşturma açıldı

69 yaşındaki araştırmacı-yazar Kul Sadi Yüksel de aynı operasyonda gözaltına alındı. Yüksel'in ters kelepçelenerek götürülmesi tepki çekti. Adli kontrolle serbest bırakılan Yüksel'in ters kelepçeli görüntüleriyle ilgili harekete geçildi. İçişleri BakanıMustafa Çiftçi'nin talimatıyla soruşturma başlatıldı.

Habervitrini13629 Görüntüleme
Fon soruşturmasında adli tedbir yağmuru.. İşte isim isim 109 kişilik liste
Asayiş

Fon soruşturmasında adli tedbir yağmuru.. İşte isim isim 109 kişilik liste

Yürütülen geniş kapsamlı soruşturma çerçevesinde şüpheli isimlerin ve bağlantılı şirketlerin finansal hareketliliklerine büyük kısıtlamalar getirildi. Alınan kararla birlikte bu kişilerin taşınmaz devirleri ve yüksek tutarlı EFT/havale işlemleri artık savcılık iznine bağlandı.

Habervitrini12523 Görüntüleme
DHKP-C operasyonu.. 18 zanlı yakalandı
Asayiş

DHKP-C operasyonu.. 18 zanlı yakalandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, terör örgütü DHKP-C'nin faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yürütülen soruşturmada, İ.K. ve E.Ç'nin etkin pişmanlık kapsamında ifadeleri alındı.

Habervitrini13303 Görüntüleme
Eşini uçurumdan iterek öldürdü! Yargıtay son noktayı koydu
Asayiş

Eşini uçurumdan iterek öldürdü! Yargıtay son noktayı koydu

24 Ocak 2023 tarihinde Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Soğuksu köyü Ballıkaya mevkisinde meydana gelen olayda, Semiha Sözer (34), eşi Erdal Necip Sözer (41) ile birlikte bulunduğu sırada yaklaşık 20 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetmişti. Erdal Necip Sözer, ifadesinde fotoğraf çektirmek için kayalıklara çıktıklarını söylemişti.

Habervitrini11009 Görüntüleme