Kemalistlerin son umudu Peker!.. Can Ataklı her hafta yolunu gözlüyor

2 dk okuma
Kemalistlerin son umudu Peker!.. Can Ataklı her hafta yolunu gözlüyor

Hızlı Özet

Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) sığınan Sedat Peker'in iddiaları üzerinden AK Parti hükümetini karalamak için pusuda bekleyen TELE1 sunucusu ve Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, sosyal medya hesabından itiraf niteliğinde bir açıklamada bulundu.







CHP yandaşı gazeteci müsveddesi Can Ataklı, Sedat Peker meselesiyle ilgili itiraf gibi bir açıklamada bulundu. "Malzeme çıksa da konuşsam" kafasıyla hareket eden Ataklı, Peker'in pazar günü yeni bir video daha yayınlaması halinde hemen Youtube üzerinden canlı yayın yapacağını ifade etti.darbecilerden talimat almak için Genelkurmayın kapısında bekleyen postal yalayıcısı Can Ataklı, yine şaşırtmadı.






Son günlerde çektiği videolarla kamuoyu gündemini meşgul eden organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in içi boş iddiaları CHP yandaşı Can Ataklı'nın iştahını kabarttı.



Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) sığınan Sedat Peker'in iddiaları üzerinden AK Parti hükümetini karalamak için pusuda bekleyen TELE1 sunucusu ve Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, sosyal medya hesabından itiraf niteliğinde bir açıklamada bulundu.



Sedat Peker meselesi üzerinden kendine malzeme çıkarıp AK Parti hükümetini aklınca sıkıştırmayı hedefleyen Ataklı, "Sedat Peker anlaşma yapmış olabilir mi?" başlığıyla videolu bir paylaşımda bulundu.






 







Peker'in pazar günü yeni bir video daha yayınlaması durumunda hemen Youtube kanalı üzerinden canlı yayın yapacağını belirten Ataklı şu ifadeleri kullandı:



"Henüz izleyememiş olanlar için en yeni Youtube sohbetimi tekrar sunuyorum. Bu arada unutmayın; pazar günü Peker'in 8'inci videosu da yayınlanırsa hemen ardından canlı Youtube yayını ile ilk değerlendirmelerimi sunacağım."



CHP'nin kepazeliklerine sus pus olan sözde gazeteci özde provakatör Can Ataklı'nın Sedat Peker'in video atmasını bu denli dört gözle beklemesi dikkat çekerken sosyal medyada "Can Ataklı Sedat'ın videolarına ne kadar da hevesliymiş, hazır kıta bekliyor" şeklinde yorumlar yapıldı.






 



 






 




Bu haber 2067 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dizide yazdılar Kaşif Kozinoğlu'nun hücresinde oynadılar
Medya/Magazin

Dizide yazdılar Kaşif Kozinoğlu'nun hücresinde oynadılar

Kaşif Kozinoğlu'nun Silivri Cezaevi'nde ölümünden 2 gün önce yayımlanan Kurtlar Vadisi Pusu'nun 136. bölümündeki 'Kaşifoğlu' sahnesi soruşturma dosyasına girdi. Dizinin üç senaristi 'bilgi sahibi' sıfatıyla ifade verdi.

Habervitrini12298 Görüntüleme
Kurtlar Vadisi ile ilgili şok iddia
Medya/Magazin

Kurtlar Vadisi ile ilgili şok iddia

MİT mensubu Kaşif Kozinoğlu’nun cezaevindeki şüpheli ölümüne ilişkin yürütülen ve Kurtlar Vadisi senaristlerinin ifadeye çağrılmasıyla derinleşen soruşturma kapsamında yeni açıklamalar geldi. Dönemin RTÜK Başkanı Zahid Akman, Kurtlar Vadisi Terör dizisinin dizinin yayından kaldırılma sürecinde aylarca tehdit aldıklarını ve emniyet koruması altına alındıklarını bildirdi.

Habervitrini12446 Görüntüleme
Kurtlar Vadisi'nin yönetmeni Osman Sınav’ın mezara götürdüğü sır
Medya/Magazin

Kurtlar Vadisi'nin yönetmeni Osman Sınav’ın mezara götürdüğü sır

Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Kurtlar Vadisi Pusu senaristlerinin ifadeye çağrılması ve dizideki bir plaka detayının dikkat çekmesiyle birlikte, 2025 yılında yaşamını yitiren yönetmen Osman Sınav

Habervitrini14347 Görüntüleme
İşte Cem küçük davasında medya patronunun ifadesi
Medya/Magazin

İşte Cem küçük davasında medya patronunun ifadesi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Cem Küçük’e yönelik soruşturmasında gözaltına alınan medya şirketi sahibi İsmail Çanak’ın savcılık ifadesinin ayrıntıları belli oldu. Hesaplarındaki milyonluk para trafiği sorulan Çanak, Cem Küçük’e yaptığı 630 bin TL’lik ödemeyi organizasyonlara katılımıyla, Tahir Sarıkaya’ya gönderdiği 9 milyon 75 bin 564 TL’yi ise aralarındaki iş ilişkisiyle açıkladı.

Habervitrini11624 Görüntüleme