Kılıçdaroğlu, "Galatasaraylıyım" diyen çocuğa bakın ne dedi?

2 dk okuma
Kılıçdaroğlu, "Galatasaraylıyım" diyen çocuğa bakın ne dedi?

Hızlı Özet

Kılıçdaroğlu’nun çocuklarla Ramazan Bayramı sohbetinde gülümseten anlar yaşandı. Kılıçdaroğlu’na, Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya eşlik etti.






CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Türkiye, Almanya, Avusturya ve Fransa’dan 6-14 yaş arası çocuklarla videokonferansta buluştu. Hangi takımı tuttuğunu sorduğu bir çocuktan aldığı yanıt ise dinleyenleri gülümsetti.




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, salgın dolayısıyla sokağa çıkma yasağı süren yaşları 6 ila 14 arasında değişen 20 çocukla video konferans buluşması yaptı. Kılıçdaroğlu’nun çocuklarla Ramazan Bayramı sohbetinde gülümseten anlar yaşandı. Kılıçdaroğlu’na, Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya eşlik etti.



‘ÇÜNKÜ SIKILDIM’



Çocuklara sevdiği dersleri soran Kılıçdaroğlu, altı yaşındaki Kerim’e “Keyfin nasıl, durgun görünüyorsun” diye sordu. Küçük çocuktan “Çünkü sıkıldım” yanıtı alan Kılıçdaroğlu, birinci sınıfta olduğunu öğrendiği Kerim’e “Sınıfta kızlar mı yoksa erkekler mi daha yaramazdı” diye sordu. “Erkekler” yanıtını alan Kılıçdaroğlu, gülmesini engelleyemedi. Kılıçdaroğlu, pandemi süreci öncesi futbol okuluna gittiğini anlatan bir başka çocuğa “hangi takımı tuttuğunu” sordu. “Galatasaray” yanıtını alan Kılıçdaroğlu, “Öyle mi, yapma ya, ben Fenerbahçeliyim, ne yapacağız şimdi” demesi üzerine çocuğun “Bir şey olmaz, ikimiz de insanız sonuçta” yanıtı üzerine “Güzel, teşekkür ederim” diyerek güldü.



Kılıçdaroğlu, Fransa’dan katılan 9 yaşındaki Şayel Uladı ile de kısa süre Fransızca sohbet etti. CHP Lideri’nin Fransızcayı ortaokul ve lise yıllarında öğrendiği bildirildi. Kılıçdaroğlu, sohbetin sonunda “Mutlu ve huzurlu bir gelecek diliyoruz hepinize. Hoşca kalın, sizi seviyoruz” diyerek vedalaştı.



ZEYNEP VE GÜLNUR’UN AİLELERİNE TAZİYE TELEFONU



Kılıçdaroğlu Kahramanmaraş ve Manisa’da, boksör sevgilisi tarafından öldürülen Zeynep Şenpınar ile erkek arkadaşı tarafından öldürülen Gülnur Kocabaş’ın ailelerini telefonla aradı. Zeynep Şenpınar ve Gülnur Kocabaş’a Allah’tan rahmet dileyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, kederli ailelerine de başsağlığı dileklerini iletti.



 HÜRRİYET GAZETESİ





Bu haber 301 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Netanyahu hakkında kırmızı bülten kararı çıkarıldı!
Gündem

Netanyahu hakkında kırmızı bülten kararı çıkarıldı!

Son dakika haberler - İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Sumud Filosu davasında dikkat çeken bir ara karara imza atıldı. Mahkeme, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hakkında kırmızı bülten kararı çıkardı. İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Sumud Filosu davasında dikkat çeken...

Habervitrini9735 Görüntüleme
Hayda... Alevilerin deprem için topladığı 2.5 milyon euro kayıp
Gündem

Hayda... Alevilerin deprem için topladığı 2.5 milyon euro kayıp

Türk halk müziği sanatçısı Handan Aydın, Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu'nun deprem için topladığı 5 milyon Euro'nun 2,5 milyon Euro'sunun akıbetinin belirsiz olduğunu öne sürdü. Aydın, denetim raporlarına dayandırdığı iddialarında Bağcılar Cemevi yöneticisi Zeynel Abidin Koç'un adının da geçtiğini savundu.

Habervitrini14629 Görüntüleme
Kemal Kılıçdaroğlu:'ndan bomba sözler...  FETÖ'cüler Özgür Özel'i destekliyor!
Gündem

Kemal Kılıçdaroğlu:'ndan bomba sözler... FETÖ'cüler Özgür Özel'i destekliyor!

"FETÖ'nün Özgür Özel ve arkadaşlarını desteklediğini mi biliyor?" sorusuna Kılıçdaroğlu, "Evet" yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu, bu konuda Özel ile hiç konuşmadığını aktardı.

Habervitrini10663 Görüntüleme
New York Times : Mossad  Ahmedinejad'i İsrail ajanı yapmaya çalıştı
Gündem

New York Times : Mossad Ahmedinejad'i İsrail ajanı yapmaya çalıştı

Gazeteci Dr. Ronen Bergman, New York Times'da yayınlanan, Mossad'ın eski İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ı kendi saflarına katma girişimine ilişkin habere yorumda bulundu ve Başbakanlık Ofisi'nden sızan güvenlik bilgilerine dair iddiaları sert bir dille eleştirdi.

Habervitrini11585 Görüntüleme