Kılıçdaroğlu istifa edecek mi?.. Siyasi mevta

1 dk okuma
Kılıçdaroğlu istifa edecek mi?.. Siyasi mevta

Hızlı Özet

Kılıçdaroğlu'nun ikinci turda da yaşadığı hezimet sonrası paylaşılan video gündem oldu: Güle güle sana bay bay Bay Kemal

Kılıçdaroğlu'nun 12'nci hezimeti sonrasında Erdoğan Bay Bay Bay Kemal derken, CHP içerisinde muhalifler harekete geçti. Son iki yenilgi sonrası Ankara'da Kılıçdaroğlu'nun istifa edip etmeyeceği konuşuluyor.
Kılıçdaroğlu'nun ikinci turda da yaşadığı hezimet sonrası paylaşılan video gündem oldu: Güle güle sana bay bay Bay Kemal

ORTAKLAR ARASINDA DA KAVGA ÇIKTI

İYİ Parti resmi sonuçları bile beklemedi! 8 koalisyonda kavga başladı: Benden bu kadar...
Türkiye, Cumhurbaşkanı Seçimleri'nin ikinci turu için sandık başına gitti. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ilk turda olduğu gibi 2. tur seçimlerinde de rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'na açık ara fark attı ve tarihi bir zafer elde etti. İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan ise resmi sonuçların açıklanmasını beklemeden Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. 

Özkan, Twitter hesabından "Ronaldo ve Messi gibi iki futbolcuyu yedek kulübesinde bekleten teknik direktör suçlu.. Benden bu kadar…" paylaşımında bulunarak Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti. CHP'li Eren Erdem ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İYİ Partili İbrahim Özkan'a tepki gösterdi...

8'Lİ KOALİSYONDA KAVGA BAŞLADI

İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan ise resmi sonuçların açıklanmasını beklemeden Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Özkan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ronaldo ve Messi gibi iki futbolcuyu yedek kulübesinde bekleten teknik direktör suçlu.. Benden bu kadar… Bana da yakışan; Tebrikler Recep Tayyip Erdoğan…" ifadelerini kullandı.

Bu haber 744 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hain FETÖ’nün YPG hesabı tutmadı
Gündem

Hain FETÖ’nün YPG hesabı tutmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2015’te "Suriye’nin kuzeyinde devlet kurulmasına asla müsaade etmeyeceğiz" sözlerine karşı çıkan FETÖ’cü Cemal Uşşak "Türkiye’nin bunu engellemeye gücü yetmez" demişti. Aradan geçen 10 yılın ardından YPG/SDG’nin feshedilmesiyle Suriye’de ortaya çıkan tablo, 'egemen güçler'in piyonu FETÖ'nün hain tezlerini bir kez daha boşa çıkardı.

Habervitrini13569 Görüntüleme
Mansur Yavaş kararını bildirdi! CHP mi Yeni Parti mi?
Gündem
#SİYASET Haberleri#Mansur Yavaş#chp

Mansur Yavaş kararını bildirdi! CHP mi Yeni Parti mi?

CHP Sözcüsü ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Müslim Sarı, siyasi gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Sarı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki tartışmalara açıklık getirerek, Yavaş'ın CHP bünyesinde siyaset yapmayı sürdürmek istediğini kendilerine bildirdiğini ifade etti.

Habervitrini14583 Görüntüleme
Önce Adıyaman şimdi de Kayseri sallandı! uzmanlar tedirgin oldu
Gündem

Önce Adıyaman şimdi de Kayseri sallandı! uzmanlar tedirgin oldu

Türkiye’de peş peşe yaşanan depremler endişe yaratırken, gözler bir kez daha aktif fay hatlarının bulunduğu bölgelere çevrildi. Dün akşam Adıyaman’ın Sincik ilçesinde üç dakika arayla 3.7 ve 4.2 büyüklüğünde iki deprem meydana gelirken, bugün sabah saatlerinde bu kez Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesi sallandı.

Habervitrini11038 Görüntüleme
Trump'dan Suudi Arabistan'a israil şartı
Gündem

Trump'dan Suudi Arabistan'a israil şartı

Reuters'e konuşan bir ABD yönetim yetkilisine göre, ABD Başkanı Donald Trump, İbrahim Anlaşması'nın gerçekleşmesi için Suudi Arabistan'ın bu anlaşmaya katılması gerektiğini savundu.

Habervitrini13120 Görüntüleme