Kılıçdaroğlu: Talan düzenine son vereceğiz

2 dk okuma
Kılıçdaroğlu: Talan düzenine son vereceğiz

Hızlı Özet

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Yenimahalle Belediyesi Havva Gürbüz Kreş ve Gündüz Bakımevi Açılışı ile Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi Temel Atma Töreni’ne katıldı.






CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Millet İttifakı ile birlikte bütün talana, talan düzenine son vereceğiz. Bize oy versin vermesin bütün vatandaşlara eşit hizmet götüreceğiz" dedi.



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Yenimahalle Belediyesi Havva Gürbüz Kreş ve Gündüz Bakımevi Açılışı ile Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi Temel Atma Töreni’ne katıldı.



"MİLLET İTTİFAKI İLE TALAN DÜZENİNE SON VERECEĞİZ"



Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarını hizmet noktasında ayrım yapmamaları konusunda uyararak, özellikle yoksul mahallelere pozitif ayrım yapmalarını istedi.



Kılıçdaroğlu, "Harcadığınız para sizi paranız değil milletin parası. 'Millete hesap vereceksiniz' dedik. Ne kadar güzel ilkeler. Ve belediye başkanlarımız bu ilkelere uyuyorlar. Ve bu ilkelere uydukları içindir ki bütün engellemelere rağmen Ankaralılara geçmişe göre çok daha büyük hizmet yapıyorlar. Dolayısıyla hepinizin huzurunda saygıdeğer belediye başkanlarımızı yürekten kutluyorum. Devletimiz zengin bir devlettir. Belediyelerimiz ellerinde imkanları çarçur etmeden birilerine kaynak aktarmadan halk için kullanabiliyorlarsa zaten bu para hizmet etmeye yeter. Her yıl bütçelerini ayrıca büyütüyorlar. Belediyeler bunu yaptığına göre Allah’ın izni ile iktidar olduğumuzda göreceksiniz Türkiye nasıl yönetiliyor? Millet İttifakı ile birlikte bütün talana, talan düzenine son vereceğiz. Bize oy versin vermesin bütün vatandaşlara eşit hizmet götüreceğiz" dedi.



"YURT SORUNUNU 1 YIL İÇERİSİNDE BİTİRECEĞİZ"



Kılıçdaroğlu, öğrencilerin yurt sıkıntısı yaşadığı iddialarıyla ilgili ise "Nasıl oluyor da 20 senedir ülkeyi yöneteceksiniz ve yurt sorunun çözemeyeceksiniz? Bütün vatandaşların huzurunda söylüyorum; Allah’ın izni ile iktidar olduğumuzda göreceksiniz yurt sorununu öyle 10 yıl- 15 yıl değil, 1 yıl içerisinde bitireceğiz. Her anne- baba çocuğunu rahatlıkla gönderecek. 1'er kişilik, 3'er kişilik odalarda sıcak suyu, soğuk suyu, geniş bant internet erişimi bütün bunların tamamı olacak. Bina yapmak çok mu zor? Bütün bunları gerçekleştireceğiz. Devletler saydam yönetilmek zorundadır. Hepiniz vergi ödüyorsunuz. Yeni doğan çocuk vergi ödemeye başlar. Altına bez alırsınız vergi ödemeye başlarsınız. Emzik alırsınız vergi ödersiniz. Devletin temel geliri vergidir. Ve bunun doğru kullanılması lazımdır. Ve bir devletin itibarı vardır, saygınlığı vardır. Hele hele bizim gibi milli Kurtuluş Savaşı’nı vermiş; 7 düvele meydan okumuş, Osmanlı’nın borcunu son kuruşuna kadar ödemiş bir devletin saygınlığı çok daha önemlidir" ifadelerini kullandı.




Bu haber 777 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

O Dört Başkanın İsmi Açıklandı: Kılıçdaroğlu'nun Özel'i Uyardığı Liste Belli Oldu
Gündem

O Dört Başkanın İsmi Açıklandı: Kılıçdaroğlu'nun Özel'i Uyardığı Liste Belli Oldu

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Özgür Özel'e aday gösterilmemesi yönünde telkinde bulunduğu dört belediye başkanının kim olduğu kamuoyunda merak uyandırmıştı. Gazeteci Barış Terkoğlu, Kılıçdaroğlu'nun yakın çevresinden edindiği bilgileri paylaşarak bu dört ismin kimliğini bir televizyon programında deşifre etti.

Habervitrini13033 Görüntüleme
Ağbaba'dan Kılıçdaroğlu'nun '250 Bin Dolar' İddiasına Çok Sert Yanıt: İspatlansın, Canıma Kıyarım!
Gündem

Ağbaba'dan Kılıçdaroğlu'nun '250 Bin Dolar' İddiasına Çok Sert Yanıt: İspatlansın, Canıma Kıyarım!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meclis'te 250 bin dolar bulunduğu yönündeki iddiaları yeniden gündeme getirmesine, “Kanıtlansın, Malatya Meydanı'nda kafama sıkar, intihar ederim” sözleriyle tepki gösterdi. Ağbaba, konunun Meclis tarafından soruşturulduğunu ve herhangi bir delil bulunamadığını vurguladı.

Habervitrini13097 Görüntüleme
30 Haziran'a dikkat! Avrupa'yı kavuran "ejderha sıcakları" Türkiye'ye gelir mi?
Gündem

30 Haziran'a dikkat! Avrupa'yı kavuran "ejderha sıcakları" Türkiye'ye gelir mi?

Avrupa'yı etkisi altına alan ve bazı ülkelerde 40 derecenin üzerine çıkan "ejderha sıcakları" hayatı felç etti. Fransa'da aşırı sıcaklarla bağlantılı olaylarda 5 günde 40 kişi boğularak öldü. Gözler şimdi Türkiye'ye çevrilirken, uzmanlardan peş peşe dikkat çeken değerlendirmeler geldi.

Habervitrini12482 Görüntüleme
AK Parti'ye Katılacak İki Belediye Başkanı Daha Belli Oldu
Gündem

AK Parti'ye Katılacak İki Belediye Başkanı Daha Belli Oldu

Gazeteci İsmail Saymaz'ın bildirdiğine göre, iki belediye başkanı daha AK Parti'ye katılma kararı aldı. Perşembe günü gerçekleştirilecek AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yeni üyelere rozetlerinin takdim edilmesi öngörülüyor.

Habervitrini11508 Görüntüleme