Oy oranlarının Türkiye haritasında dağılımına bakıldığında 2007 genel seçimlerine benzer bir tablo ortaya çıkıyor.
Yerel seçimlerde Türkiye genelindeki tablo ilk sonuçlara göre 2007 sonuçlarına benzer nitelikte.
Özellikle Edirne'den Adana'ya kadar uzanan kıyı kesimlerinde CHP önde gidiyor.
Türkiye'nin kuzey kıyılarında ise AK Parti, CHP ve DSP'yi görüyoruz.
KIYILARDA CHP, İÇ KESİMLERDE AK PARTİ

Hızlı Özet
“Oy oranlarının Türkiye haritasında dağılımına bakıldığında 2007 genel seçimlerine benzer bir tablo ortaya çıkıyor.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

SPK, Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi hakkında suç duyurusunda bulunacak
Fon soruşturmasında adı geçen ve tüm görevlerinden istifa eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ile eşi İlyas Kaya hakkında yeni bir iddia gündeme geldi. SPK

Savcılık Fatma Betül Kaya ve eşinin mal varlıklarına tedbir konulmasını talep etti
Gazeteci Rojda Altıntaş'ın haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Fatma Betül Sayan Kaya ve İlyas Kaya’nın malvarlıkları için; eş ve çocuklarını da kapsayan tedbir talebinde bulundu.

Fon soruşturmasında Tera Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Erdin Özel gözaltına alındı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen fon soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Hakkında daha önce yurt dışına çıkış yasağı uygulanan ve ardından yakalama kararı çıkarılan Tera Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Erdin Özel gözaltına alındı.

Bakan Gürlek: 3 faili meçhul cinayet daha aydınlatıldı
Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, Aksaray, Gaziantep, Manisa'da yıllar önce işlenen 3 faili meçhul cinayetin daha aydınlatıldığını duyurdu.