KOMŞUSUNUN BOĞAZINI ÇİM MAKASIYLA KESTİ

2 dk okuma
KOMŞUSUNUN BOĞAZINI ÇİM MAKASIYLA KESTİ

Hızlı Özet

ZONGULDAK merkeze bağlı Gelik Beldesi'nde 60 yaşındaki Nurettin Burcalı, evinin çatısında çıkan yangından sorumlu tutması nedeniyle tartıştığı komşusu 31 yaşındaki Serdar Koç'u, çim makasıyla boğazını keserek öldürdü. Burcalı ve 3 oğlu gözaltına alındı.

ZONGULDAK merkeze bağlı Gelik Beldesi'nde 60 yaşındaki Nurettin Burcalı, evinin çatısında çıkan yangından sorumlu tutması nedeniyle tartıştığı komşusu 31 yaşındaki Serdar Koç'u, çim makasıyla boğazını keserek öldürdü. Burcalı ve 3 oğlu gözaltına alındı.



Olay, saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Merkez Mahallesi'nde oturan Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan (TTK) emekli Nurettin Burcalı'nın, aynı mahallede bulunan kullanmadığı boş evinin çatısında dün gece yangın çıktı. Yangın, itfaiyenin çalışmasıyla büyümeden söndürüldü. Nurettin Burcalı, yangını, işyerleri ve evleri birbirine komşu olan ve sınır anlaşmazlığı nedeniyle daha önce aralarında husumet bulunan Serdar Koç'un çıkardığını öne sürdü. Araç yıkama ve yağlama istasyonu işleten Burcalı ile maden şirketi bulunan ve kömür satışı yapan Koç arasında bu yüzden evlerinin önünde tartışma çıktı. Burcalı'nın 3 oğlunun da karıştığı tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Burcalı, kavga sırasında eline geçirdiği çim biçme makasıyla Koç’un boğazını kesti.



Ağır yaralanan Koç, bir arkadaşını yanına alarak kendi kullandığı otomobiliyle hastaneye gitmek için yola çıktı. Ancak Kilimli Beldesi'ne geldiğinde kendini iyi hissetmediğini söyleyerek yan koltuğa geçen Koç, direksiyona geçen arkadaşı tarafından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Koç, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından iki araçla kaçan Burcalı ve isimleri öğrenilemeyen 3 oğlu, polisin kısa süren çalışmasıyla yakalandı. Nurettin Burcalı, polise verdiği ifadesinde cinayeti kendisinin işlediğini, çocuklarının bir ilgisinin olmadığını söyledi.



Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, en son 3 ay önce çıkan tartışmada Nurettin Burcalı'nın av tüfeği ile Serdar Koç'a ateş ettiği, ancak isabet ettiremediği, gözaltına alınan Burcalı'nın ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Bu haber 9389 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Mustafa Bozbey'in savunmasında itiraf gibi sözler!
Asayiş

Mustafa Bozbey'in savunmasında itiraf gibi sözler!

Rüşvet, kara para aklama ve imar usulsüzlüğü suçlamalarıyla hakim karşısına çıkan Mustafa Bozbey, davanın ilk celsesinde skandal ifadelerle dolu bir savunmaya imza attı. Mal varlıklarını akrabalarının üzerine geçirmesini "geleceği güvenceye alma", mali trafiğin eşinin hesabından yürütülmesini ise "muhasebeci tavsiyesi" diyerek savunan Bozbey, "Benim mesleğim belediye başkanlığı değil" sözüyle de dikkat çekti.

Habervitrini12323 Görüntüleme
Terörle mücadele için yeni adım! Adalet Bakanlığı, 81 ile talimat gönderdi
Asayiş

Terörle mücadele için yeni adım! Adalet Bakanlığı, 81 ile talimat gönderdi

Adalet Bakanlığı terörle mücadelede etkin çalışma için yeni bir adım attı. Bakanlık tarafından 175 ağır ceza cumhuriyet başsavcılığına gönderilen yazıda, terör örgütlerine yönelik soruşturmalarda koordinasyon ve etkinliğin artırılması istendi. İl Cumhuriyet başsavcılıkları bünyesinde müstakil “Terör Suçları Soruşturma Büroları” kurulması, bu bürolarda görevli savcılara terör soruşturmaları dışında başka görev verilmemesi belirtildi.

Habervitrini13022 Görüntüleme
MİT ile Emniyet'ten operasyon! Kırmızı bültenle aranan kişi Muğla'da yakalandı
Asayiş

MİT ile Emniyet'ten operasyon! Kırmızı bültenle aranan kişi Muğla'da yakalandı

INTERPOL tarafından kırmızı bültenle aranan uluslararası uyuşturucu taciri Bodrum'da yakalandı. MİT ile Emniyet'in ortak düzenlediği operasyonda 45 bin avro, kripto cüzdan ve çok sayıda değerli eşya ele geçirildi.

Habervitrini10872 Görüntüleme
DEM Parti heyeti İmralı'da Öcalan'la görüştü!
Asayiş

DEM Parti heyeti İmralı'da Öcalan'la görüştü!

Terörsüz Türkiye süreci kapsamında Abdullah Öcalan ile görüşmek için İmralı Adası'na giden DEM Parti heyeti adadan döndü.

Habervitrini9487 Görüntüleme