Koronavirüsten kırılan Amerika hala bize yaptırım peşinde

1 dk okuma
Koronavirüsten kırılan Amerika hala bize yaptırım peşinde

Hızlı Özet

Amerika'nın Türkiye kini bir türlü dinmiyor..






Senatodan çıkan yaptırım kararı konusunda bir açıklama yapan Dışişleri Bakanı Pompei, 'Türkiye'ye bir karşılık venilecek' dedi.



Reuters'ın son dakika olarak geçtiği habere göre ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo Türkiye'nin satın aldığı S-400'lerle ilgili olarak "Nasıl karşılık vereceğimizi düşünüyoruz" açıklamasını yaptı.



ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Senato Dış İlişkiler Komitesi'nde Demokrat Senatör Bob Menendez'in sorularını yanıtladı. Pompeo, Türkiye'yi yakından ilgilendiren kritik bir açıklama da yaptıç



Türkiye'nin Rusya'dan satın aldığı hava savunma sistemi S-400'lerle ilgili konuşan ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, "ABD'nin, Türkiye'ye yaptırımlarla nasıl bir karşılık vereceğini hala değerlendiriyoruz" ifadesini kullandı.




Bu haber 335 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR