Aykut Hoca koş! Santos'a teklif
Fenerbahçe'nin dün akşamki idmanı sırasında idari menajer Hasan Çetinkaya, teknik direktör Aykut Kocaman'ın yanına gelerek "Santos'a teklif var" dedi. Kocaman, hemen tesislere koştu ve teklifin detaylarını öğrendi. Fenerbahçe daha sonra Santos için Arsenal ile görüşmelere başlandığını duyurdu. Diego Lugano için PSG ile görüşmelere başlandığının bildirildiği gün Kocaman yine bir haber üzerine koşarak tesislere girmişti.
Şike soruşturması ve Şampiyonlar Ligi'nden men kararı sonrası Fenerbahçe'de yaprak dökümü sürüyor... Şike soruşturması sonrası Emenike'yi 10 milyon Euro'ya Spartak Moskova'ya, Daniel Güiza'yı 2 milyon Euro'ya Getafe'ye, Diego Lugano'yu 3 milyon Euro'ya Paris Saint Germain'e satan Fenerbahçe, dün de Andre Santos'u 7 milyon Euro karşılığı Premier League temsilcisi Arsenal'e gönderdi. Fenerbahçe, Andre Santos ve vatandaşı Cristian için 2009 yazında Corinthians'a 14 milyon Euro ödemişti.
SABAH
KOŞ AYKUT HOCA KOŞ, SANTOS'A TEKLİF VAR

Hızlı Özet
“Aykut Kocaman'ın idmanı bırakarak içeri koşmasına sebep olan teklifin sahibi Arsenal çıktı. Santos 7 milyon Euro'ya”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Galatasaray milli oyuncu için masada
Galatasaray ile Başakşehir’in Bertuğ Yıldırım transferi için resmi görüşmelere başladığı öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların ilk teklifini Kazımcan Karataş artı para şeklinde yapacağı iddia edildi.

İspanyollar Mourinho'nun yeni takımını duyurdu!
Benfica Teknik Direktörü Jose Mourinho, yıllar sonra Real Madrid'e döneceği haberleriyle gündemde. 63 yaşındaki Portekizli çalıştırıcı ile resmi anlaşmanın birkaç gün içinde duyurulması bekleniyor. Mourinho, 2010-2013 arasında çalıştığı İspanyol devinde biri La Liga olmak üzere 3 kupa kazanmıştı.

Şampiyonluk kutlamasında bir eksik: Formada yazan isim dikkat çekti
Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk, şampiyonluk kutlamasına Metehan Baltacı formasıyla çıktı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun "9 ay futboldan men cezası" verdiği genç oyuncu, 'Futbolda bahis ve şike iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma' kapsamında 3,5 ay cezavinde kalmıştı.

Top çalma canavarı Ganalı Orta Saha Caleb Yirenkyi'nin menajeri Kemerburgaz'da
Süper Lig'de üst üste dördüncü zaferini kazanan Galatasaray, beşinci şampiyonluk hedefi doğrultusunda transfer çalışmalarını yoğunlaştırdı. Sarı-kırmızılı ekibin, FC Nordsjaelland forması giyen 20 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusu Caleb Yirenkyi ile yeniden ilgilendiği öğrenildi.