İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada sanıkları avukatları temsil etti. Sanık Ali Göznek’in hakkında çıkarılan yakalama emrinin gerçekleşmediği ifade edildi. Bir önceki duruşmada mahkeme heyeti tarafından İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nde tedavi gören emekli Tuğgeneral Levent Ersöz’ün hastanede savunmasının alınmasına karar verilmişti. Duruşmada celse arasında hastaneye gidildiği fakat sanığın sağlık problemleri nedeniyle savunma yapamadığı ayrıntılı savunma yapmak için süre talep ettiği açıklandı.
Görüşü sorulan duruşma savcısı Hüseyin Kaplan eksik hususların ikmal edilmesi yönünde mütalaasını bildirdi. Sanık Ersöz’e savunma yapması için süre veren mahkeme heyeti sanık Ali Göznek’in hakkındaki yakalama kararının infazının beklenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.
Levent Ersöz'ün savunması alınamadı

Hızlı Özet
“Balyoz davası kapsamında yargılanan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz’ün hastanede alınmasına karar verilen ifadesinin sağlık problemleri nedeniyle alınamadığı belirtildi”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Özkan Yalım telefon şifresini verdi! Özel'in, Mansur Yavaş için yazdıkları ortaya çıktı
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın yolsuzluk soruşturmasında etkin pişmanlık kapsamında verdiği ifadeler CHP lideri Özgür Özel'i işaret etti. Özel adına ait olduğu iddia edilen telefondan Yalım'a gönderilen işe alım listeleri ve para trafiğine ilişkin mesajların ardından; Mansur Yavaş'ı övme yönündeki bir mesaj da dosyaya girdi.

Fethiye'de Meyhane Açılışında Dua Eden Emekli İmam, beddua etti
Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir tavernanın açılışında dua etmesi sonrası eleştirilere maruz kalan emekli din görevlisi Ferhat Taşkın, yaşananlardan ötürü üzüntüsünü dile getirdi. Taşkın, durumu öngörebilseydi törene iştirak etmeyeceğini ve kendisine yönelik hakaretlerden dolayı mağdur olduğunu ifade etti.

Mansur Yavaş Hakkında 5 Yeni Soruşturma Talebi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve bazı belediye görevlileri hakkında 'ihaleye fesat karıştırma', 'görevi kötüye kullanma' ve 'resmi belgede sahtecilik' gibi çeşitli suçlamalarla soruşturma izni talep edildiği ortaya çıktı. Denetim raporları ve müfettiş incelemeleri, belediyenin ihale süreçleri, ASKİ uygulamaları ve EGO reklam alanları gibi konulardaki iddiaları mercek altına alıyor.

Özkan Yalım Telefon Şifresini Verdi, CHP'deki Delege Müzakereleri ve Para Trafiği İfşa Oldu
Yolsuzluk tahkikatı kapsamında tutuklanan ve sonrasında CHP'den ilişiği kesilen Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, itirafçı olmaya karar vererek telefonunun şifresini adli makamlarla paylaştı. Yalım'ın telefonundan çıkan yazışmalar, parti içi delege pazarlıkları ve para transferlerine ilişkin ciddi iddiaları gündeme taşıdı.