Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde maden ocağında meydana gelen kazada 1 işçi öldü, 1 işçi de yaralandı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ilçeye bağlı Denizovası köyünde demir madeni ocağında çalışan Hasan Kara (29) ve Akif Yasdı’nın (37) üzerine kaya ve taş parçaları düştü.
Kara, olay yerinde hayatını kaydetti. Yaralanan Yasdı ise Yahyalı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Hasan Kara’nın cesedinin aynı hastanenin morguna kaldırıldığı, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
MADEN OCAĞINDA KAZA: 1 ÖLÜ

Hızlı Özet
“Kayseri’nin Yahyali ilçesinde maden ocaginda meydana gelen kazada 1 isçi öldü, 1 isçi de yaralandi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

AHBAP için bilirkişi incelemesi! Bakan Gürlek: İddialar araştırılıyor
Bakan Gürlek, AHBAP Derneği'nin deprem bağışlarına ilişkin yürütülen soruşturmada bilirkişi incelemesi kararı alınmasına ilişkin açıklama yaptı. Gürlek, bağışların toplanmasından harcanmasına kadar tüm mali sürecin somut bilgi ve belgeler ışığında inceleneceğini belirterek, "Maddi gerçeğin hiçbir tereddüde yer bırakmayacak şekilde ortaya çıkarılması bakımından önemli bir adımdır" dedi.

Haluk Levent'in kardeşi Berkant Acil, AHBAP soruşturmasında tutuklandı!
AHBAP soruşturmasında Haluk Levent'in kardeşi Berkant Acil'in de aralarında bulunduğu 4 şüpheli tutuklandı. Şile Belediyesi soruşturmasında da tutuklu bulunan Berkant Acil, Ahbap soruşturmasında da tutuklanmış oldu.

CHP'de 8 il başkanı görevden alındı!
CHP'de 8 il başkanı daha görevden alındı. 7 il başkanlığına ise yeni atamalar yapıldı. CHP Parti Sözcüsü Müslim Sarı "8 ilimizde il başkanımız yönetimleriyle beraber ve disiplin kurulları ile beraber görevden alınmıştır. Daha önce görevden alınan 7 ile atama yaptık" dedi. Sarı, Konya ve Tokat il başkanlarının tedbirli olarak kesin ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini belirtti.

Oyuncu Levent Üzümcü hakkında tutuklama talebi
Oyuncu Levent Üzümcü, 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.