Müdür garsona tecavüz etti

1 dk okuma
Müdür garsona tecavüz etti

Hızlı Özet

Genç kadın ayrıca Mecit A.'nın kendisine yönelik bu tür eylemleri iki kez daha yapmaya çalıştığını söyleyerek şikâyetçi olduğunu beyan etti.

Kuruçeşme'deki bir mekanda garsonluk yapan Selvihan Z., alkolün dozunu fazla kaçırdı. Midesi bulanınca tuvalete koşup kusmaya başladı. Müdür Mecit A. ise peşine takıldı. Kendini kaybeden genç kadına dokunup kabusu yaşattı. Gözlerini açtığında cinsel istismara uğradığını anlayan genç kadın ise dava açtı. İşte mide bulandıran olayın tüm detayları…

Tecavüz dehşeti geçtiğimiz 24 Kasım'da İstanbul Kuruçeşme'de yaşandı. Ünlü işletmede garson olarak çalışan 33 yaşındaki Selvihan Z., iş yerinin kapanmasına yakın içmeye başladı. Ancak alkolün dozunu fazla kaçırdı. Sarhoş olan genç kadın, tuvalete giderek istifra etmeye başladı.

ALKOLÜN ETKİSİYLE TEPKİ VEREMEDİ
Bu sırada personelinin yanına giden müdür Mecit A., genç kadına dokunarak taciz etti. Selvihan Z., Mecit A.'ya karşı koymaya çalıştı ancak alkolün etkisiyle tepki veremedi. İddiaya göre Mecit A, Selvihan Z.'nin çaresiz durumundan faydalanarak genç kadına tecavüz etti.Sabah olduğunda istismara uğradığını fark eden genç kadın karakola gitti. Mecit A.'dan şikayetçi oldu. Selvihan Z., karakolda verdiği ifadesinde, "İş yerinde Mecit A. bana bir bardak içki verdi.

Bu içkiyi içince bilincimi yitirdim, ayakta durmakta zorlandım. Tuvalete istifra etmek için gittiğimde Mecit A. beni takip etti. Bana dokundu. Zorla üzerindekileri çıkararak bana sahip oldu" dedi.

Bu haber 992 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kara Haydar'ın altınları bakın nerede bulundu
Asayiş

Kara Haydar'ın altınları bakın nerede bulundu

Tançalan'ın 2020'den itibaren 74 bin ticari kar gösterdiği ancak eşi Çağla Öz ile hesaplarındaki para trafiğinin 222 milyon TL'yi aştığı ortaya çıktı. Kara Haydar'ın MASAK raporunda adı geçen kayınvalidesi gözaltına alınırken gelin Çağla Öz'ün arandığı açıklandı. Öte yandan 45 milyon değerinde olduğu iddia edilen altınlar ise odunlukta bulundu… İşte şok detaylar!

Habervitrini10444 Görüntüleme
Kaşif Kozinoğlu'nun Feth-i kabir işlemi tamamlandı: Kemik ve toprak örnekleri alındı
Asayiş

Kaşif Kozinoğlu'nun Feth-i kabir işlemi tamamlandı: Kemik ve toprak örnekleri alındı

İnceleme sürecinin ardından Adli Tıp Kurumu 1'inci İhtisas Kurulu tarafından, Kozinoğlu'nun kesin ölüm nedeni ve olayda üçüncü kişi müdahalesinin bulunup bulunmadığına ilişkin nihayi mütalaanın hazırlanması planlanıyor.

Habervitrini13561 Görüntüleme
Güllü'nün oğlundan kardeşi Tuğyan'a sert sözler: Kardeşliğimiz söz konusu değil
Asayiş

Güllü'nün oğlundan kardeşi Tuğyan'a sert sözler: Kardeşliğimiz söz konusu değil

Güllü'nün oğlu Tuğberk Yağız Gülter, annesinin ölümüyle ilgili görülecek davanın ilk duruşması öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Tuğyan ile herhangi bir kardeşliğimiz söz konusu değil" diyen Tuğberk, "Tek isteğim gerçeğin ortaya çıkması" ifadelerini kullandı.

Habervitrini14293 Görüntüleme
Otomobiliyle ters yöne giren kadın polislere saldırdı
Asayiş
#Bursa#Ters Yön#Polise Saldırı

Otomobiliyle ters yöne giren kadın polislere saldırdı

Bursa’da, kullandığı otomobiliyle ters yöne giren Büşra A., kendisini durduran ve işlem yapmak isteyen polis ekiplerine saldırdı.

Habervitrini13285 Görüntüleme