OLAYA BAK!.. CİNSEL MAĞDURİYETE 7 AY SONRA MUAYENE!..

1 dk okuma
OLAYA BAK!.. CİNSEL MAĞDURİYETE 7 AY SONRA MUAYENE!..

Hızlı Özet

İstanbul Adli Tıp Kurumu, cinsel istismar mağdurunu muayene etmek için 7 ay sonraya randevu verdi.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada, zihinsel engelli 14 yaşındaki yeğeni A.A. adlı kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan D.A.A.'nın (38) yargılanmasına devam edildi.


Mahkeme tarafından İstanbul Adli Tıp Kurumu 6. İhtisas Dairesi'ne sevk edilen A.A.'nın cinsel istismar sonucu beden ve ruh sağlığının bozulup bozulmadığının tespit edilmesi istendi.


Adli Tıp Kurumu'ndan mahkemeye gelen yazıda, A.A.'nın muayene edilmesi için 7 ay sonra olan 12.10.2009 tarihine sıra verildi.


Samsun Adli Tıp Kurumu Şubesi tarafından verilen raporda, A.A.'nın ifadelerine itibar edilemeyeceğine dair rapor verilmesi ve okulun rehberlik öğretmeninde söz konusu raporu doğrulayan ifadeler vermesi üzerine mahkeme heyeti, suç vasfında değişme olma ihtimali üzerine D.A.A.'nın tutuksuz yargılanmak üzere tahliyesine karar verdi.


Ancak, A.A.'nın Adli Tıp Kurumu 6. İhtisas Dairesi'ne gönderilerek olay sonrası beden ve ruh sağlığının bozulup bozulmadığı ve suça karşı gelme bilinci ile eylemin ahlaki

kötülüğünü anlayıp anlamadığı ile sözüne itibar edilip edilemeyeceğinin tespit edilmesine karar verdi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Bu haber 3311 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İstanbul'da FETÖ'ye bir yılda 609 operasyon yapıldı
Asayiş

İstanbul'da FETÖ'ye bir yılda 609 operasyon yapıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son 12 ay içerisinde Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) güncel yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonlarda, örgütün firari önemli isimleri yakalandı, yeniden örgütlenme çabalarının önüne geçildi.

Habervitrini12302 Görüntüleme
‘Reşo Ağa’ çetesine ağır darbe! 15 şüphelinin tamamı yakalandı
Asayiş

‘Reşo Ağa’ çetesine ağır darbe! 15 şüphelinin tamamı yakalandı

Şüphelilerin, müştekileri silahla tehdit ederek paralarını ve gayrimenkullerini gasp ettikleri, bu yöntemle yağma suçunu işledikleri belirlendi.

Habervitrini11976 Görüntüleme
CHP'lileri ve Kemalistleri yolan AHBAP'a destek olan ünlü isimler
Asayiş

CHP'lileri ve Kemalistleri yolan AHBAP'a destek olan ünlü isimler

Asrın felaketinde AFAD ve Kızılay gibi devletin köklü kurumlarını itibarsızlaştırmak için yarışa giren 'Ahbap Korosu'nun maskesi bir operasyonla düştü. MASAK ve Maliye Bakanlığı büyük yolsuzluğu ortaya çıkardı ve Haluk Levent gözaltına alındı. Bu yüzsüzlerin kandırdığı yüzbinler şimdi büyük şok yaşıyor. Ortaya çıkan bu yolsuzluk sonrası derneği devletin karşısında konumlandıranlar da şimdi nerede?

Habervitrini15129 Görüntüleme
Ahbap soruşturmasında ikinci dalga.. Gözaltı Sayısı 36'ya Yükseldi
Asayiş
#Haluk Levent#ahbap derneği#Soruşturma

Ahbap soruşturmasında ikinci dalga.. Gözaltı Sayısı 36'ya Yükseldi

Ahbap Derneği’ne yönelik yürütülen “yolsuzluk” soruşturması çerçevesinde gerçekleştirilen yeni bir operasyonla 14 zanlı daha yakalandı. Bu gelişmeyle birlikte tahkikat kapsamındaki toplam gözaltı sayısı 36'ya ulaştı.

Habervitrini13434 Görüntüleme