Ölümden dönen İlker Aksum'u bakın ne kurtarmış

2 dk okuma
Ölümden dönen İlker Aksum'u bakın ne kurtarmış

Hızlı Özet

Televizyon izleyicilerinin birçok diziden tanıdığı ünlü oyuncu İlker Aksum, Mersin'den Adana Havalimanı'na doğru ilerlediği sırada ciddi bir kaza geçirmiş ve aracı takla atmıştı. Kazayı gören çevredeki insanlar ünlü oyuncunun yardımına koştu.






Oyuncu İlker Aksum, Mersin'de ölümden döndüğü kaza sonrası bir açıklama yayınladı. Aksum, "Allah'a şükür bir yerimde bir şey yok, kolumda çizik var. Bunu da atlatırız" dedi. Öte yandan Aksum'un ölümden dönmesine emniyet kemerinin vesile olduğu ortaya çıktı.



Televizyon izleyicilerinin birçok diziden tanıdığı ünlü oyuncu İlker Aksum, Mersin'den Adana Havalimanı'na doğru ilerlediği sırada ciddi bir kaza geçirmiş ve aracı takla atmıştı. Kazayı gören çevredeki insanlar ünlü oyuncunun yardımına koştu.



Emniyet kemeri sıkışan Aksum'u, esnaf araçtan çıkardı. Ünlü oyuncu, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği aktarıldı.



Kazanın ardından açıklama yaptı



Aksum, ölümden döndüğü kazanın ardından bir açıklama yayınladı. Ünlü oyuncu, kendisini merak edenlere teşekkür ettiği açıklamada şu ifadelere yer verdi:



"Olacağı varmış, talihsiz bir kaza geçirdim. Fakat görüntüleri görünce kazanın büyük ölçekli olduğunu gördüm. Allah'a şükür bir yerimde bir şey yok, kolumda bir çizik var. Bunu da atlatırız. İlginiz için, yazdıklarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Devam yola devam merak etmeyin hepinizi çok seviyorum"



Aksum'un ölümden dönmesine emniyet kemeri vesile oldu



Ünlü oyuncu İlker Aksum'u kaza yapan aracının içerisinden çıkaran esnaf Mustafa Öztürk de o anları anlattı. Öztürk, iş yerindeyken büyük bir gürültü duyup dışarı çıktığını belirterek, "Dinamit patlamış gibi çok kötü bir sesti. En son iki takla atarken, araç ters döndü. Sonrasında koştuk, kapıyı açtım. 'Bende bir şey yok' dedi. Bıçağı alıp, kemeri kestik. Sonrasında çıkarttık. Durumu iyiydi, oturdu elini yüzünü yıkadık" dedi.



 




Bu haber 988 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Akın Gürlek açıkladı: Uğur Mumcu, Çetin Emeç, Bahriye Üçok dosyaları mercek altında
Asayiş

Akın Gürlek açıkladı: Uğur Mumcu, Çetin Emeç, Bahriye Üçok dosyaları mercek altında

Adalet Bakanı Akın Gürlek, 90'lı yılların çözülemeyen 3 faili meçhul dosyasının daha raftan indirildiğini duyurdu. Gürlek “Uğur Mumcu, Çetin Emeç, Bahriye Üçok dosyalarına da bakılıyor” dedi. 3 isim nasıl öldürüldü? Neler olmuştu? İşte cinayetlere dair son detaylar…

Habervitrini11094 Görüntüleme
Adana'da 24 saatte 6 cinayet işlendi
Asayiş

Adana'da 24 saatte 6 cinayet işlendi

Adana, son 24 saatte peş peşe yaşanan cinayetlerle sarsıldı. Kentin farklı ilçelerinde meydana gelen 4 ayrı olayda 3'ü kadın olmak üzere toplam 6 kişi yaşamını yitirdi. Polis ekipleri olaylarla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Habervitrini14984 Görüntüleme
PVC Ustası Cinayeti..  16 Yaşındaki Tetikçi ve Azmettirici Tutuklandı
Asayiş

PVC Ustası Cinayeti.. 16 Yaşındaki Tetikçi ve Azmettirici Tutuklandı

Adana'nın Yüreğir ilçesinde PVC imalatçısı Ali Güloğlu'nun silahlı bir saldırı sonucu yaşamını yitirmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı. Cinayeti işleyen 16 yaşındaki A.M. ve onu azmettirdiği iddia edilen S.E. (26) emniyet güçlerince yakalanarak cezaevine gönderildi. Olayın ardında maktulün ağabeyinin borç meselesi olduğu ortaya çıktı.

Habervitrini11579 Görüntüleme
Handan Sonel'in ifadesi ortaya çıktı! "Vali baba derdi"
Asayiş

Handan Sonel'in ifadesi ortaya çıktı! "Vali baba derdi"

Gülistan Doku soruşturmasında dönemin Tunceli Valisi Tuncay Sonel'in eşi Handan Sonel'in ifadesi ortaya çıktı. Valilik konutunda bulunan mutfak çalışanının, Gülistan'ın kaybolduğu 5 Ocak 2020 tarihinde evdeki panik durumuna dair iddiaları Handan Sonel'e soruldu. "Mutfak çalışanı Vali baba derdi" sözleri ile iddiaları reddeden Sonel, tutuklu tanık Turan G.'ye cesedi kaybetmesi için para teklif ettiği iddialarını da kabul etmedi.

Habervitrini9325 Görüntüleme