Önce komşusuyla oğlunu sonra bedava içki vermeyen işletmeciyi öldürdü

••2 dk okuma
Önce komşusuyla oğlunu sonra bedava içki vermeyen işletmeciyi öldürdü

Hızlı Özet

“Mersin'in Akdeniz ilçesine bağlı Mithat Paşa Mahallesi'nde peş peşe 3 cinayet yaşandı. İddiaya göre; akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen 25 yaşındaki M.T. önce alt kat komşusu anne ve oğlunu ardından bedava içki vermeyen tekel bayi işletmecisini öldürdü.”

Mersin'de akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen 25 yaşındaki şahıs, önce alt kat komşusu anne ve oğlunu katletti daha sonra bedava içki vermeyen tekel bayi işletmecisini öldürdü. Tekel bayine geldiği taksiciye de ateş edip kaçan silahlı saldırgan "dur" ihtarına uymayınca vurularak yakalandı.

Mersin'in Akdeniz ilçesine bağlı Mithat Paşa Mahallesi'nde peş peşe 3 cinayet yaşandı. İddiaya göre; akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen 25 yaşındaki M.T. önce alt kat komşusu anne ve oğlunu ardından bedava içki vermeyen tekel bayi işletmecisini öldürdü.

Önce komşusuyla oğlunu sonra bedava içki vermeyen işletmeciyi öldürdü

ÖNCE ANNE VE OĞLUNU ÖLDÜRDÜ

Vahşet, mahalledeki 5519 Sokak'ta yer alan bir apartmanda başladı. Akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen M.T. (25) iddiaya göre; alt kat komşusu Remziye (50) ile oğlu Mazlum Kaya'yı (26) öldürdü.

Önce komşusuyla oğlunu sonra bedava içki vermeyen işletmeciyi öldürdü

SONRA BEDAVA İÇKİ VERMEYEN İŞLETMECİYİ KATLETTİ

Cinayet sonrasında binadan çıkan şüpheli, bir ticari taksi ile Merkez Toroslar Arpaçsakarlar Mahallesi Çiftçiler Caddesi üzerinde bir tekel bayine gitti. Bayiye giren şüpheli ücret ödemeden alkollü içki almak istedi. Bu sırada şüpheli üzerindeki silahı çekerek tekel bayi işletmecisi Ahmet Turgut'a ateş etti. Ardından da taksiciye de ateş eden şüpheli kaçtı. Taksici yara almadan kurtulurken Turgut işyeri önünde kanlar içinde yere yığıldı. Durum çevredekiler tarafından 112 Acil Komuta Merkezi'ne bildirildi. Merkez bölgeye sağlık ve çok sayıda polis sevk etti. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Ahmet Turgut'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Öldürülen Ahmet Turgut

Öldürülen Ahmet Turgut

"DUR" İHTARINA UYMAYINCA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Bölgeyi abluka altına alan polis, yaya olarak kaçan Mustafa T.'ye 'Dur' ihtarında bulundu. Polise direnen şüpheli, vurularak yaralı olarak yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli Mustafa T. ise emniyete götürüldü.

Önce komşusuyla oğlunu sonra bedava içki vermeyen işletmeciyi öldürdü

ÖLENLERİN YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ

Olay yerlerinde yapılan inceleme sonrasında ölenlerin cenazesi hastane morguna kaldırıldı. Bu sırada olay yerine gelen ölenlerin yakınları fenalık geçirdi.

Önce komşusuyla oğlunu sonra bedava içki vermeyen işletmeciyi öldürdü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı /

Bu haber 743 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

17 yıl önce kaybolan kadının kemikleri evinin 2 metre altında çıktı
Asayiş

17 yıl önce kaybolan kadının kemikleri evinin 2 metre altında çıktı

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde 2009'da kaybolan 52 yaşındaki Gülşen Uyar'ın dosyası 17 yıl sonra yeniden ele alındı. Şüpheli bir yangının ardından kazı yapılan evin yaklaşık 2 metre altında, tuğla ve kiremitle örülüp üzeri kireçle kapatılmış kemikler bulundu. Kalıntıların Uyar'a ait olup olmadığı, kızından alınan DNA örneğiyle yapılacak karşılaştırmayla belirlenecek.

Habervitrini14857 Görüntüleme
hafriyat kamyonu eczaneye daldı: 7 kişi yaralandı
Asayiş

hafriyat kamyonu eczaneye daldı: 7 kişi yaralandı

Pendik'te şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafriyat kamyonu, 9 katlı binanın giriş katındaki eczaneye daldı. Kazada kamyon şoförünün de aralarında bulunduğu 7 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Pendik'te saat 11.50 sıralarında...

Habervitrini10162 Görüntüleme
SPK’dan iki hisseye ağır yaptırım: 48 kişiye suç duyurusu! İşte o isimler
Asayiş

SPK’dan iki hisseye ağır yaptırım: 48 kişiye suç duyurusu! İşte o isimler

SPK, Borsa İstanbul'da işlem gören Altınkılıç Gıda ve Anel Elektrik paylarındaki olağandışı hareketlere ilişkin yürüttüğü kapsamlı incelemeleri tamamladı. Piyasa dolandırıcılığı tespitiyle 48 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulurken, çok sayıda isme 2 yıl borsa yasağı getirildi. Kurul ayrıca manipülasyona karışan 28 kişinin sermaye piyasası lisanslarını iptal etti.

Habervitrini14934 Görüntüleme
Polis memuru, avukat nişanlısını öldürüp intihar etti
Asayiş

Polis memuru, avukat nişanlısını öldürüp intihar etti

İzmir'in Menemen ilçesinde polis memuru Aykut Erol, tartıştığı nişanlısı avukat Özge Penbegül'ü tabancayla öldürüp, intihar etti.

Habervitrini9732 Görüntüleme