Otel odasında kavga! Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu 1 saat baş başa kaldı

2 dk okuma
Otel odasında kavga! Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu 1 saat baş başa kaldı

Hızlı Özet

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu-Ekrem İmamoğlu krizi giderek derinleşiyor. İmamoğlu'nun, "Ekrem İmamoğlu burada kendini taca ya da auta atmıyor" sözlerine Kemal Kılıçdaroğlu, "Ya bana katılın ya da önümden çekilin. Ayrılın gidin bizden" diye karşılık verdi.






Otel odasında kavga! Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu 1 saat 5 dakika baş başa kaldı



CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki kriz dün otel odasında kavgaya dönüştü. Kılıçdaroğlu, dün kaldığı lük otele çağırdığı İmamoğlu'na cumhurbaşkanı adaylığı konusunda fırça attığı, İmamoğlu'nun karşılık vermesi üzerine gerilim yaşandığı iddia edildi



CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu-Ekrem İmamoğlu krizi giderek derinleşiyor. İmamoğlu'nun, "Ekrem İmamoğlu burada kendini taca ya da auta atmıyor" sözlerine Kemal Kılıçdaroğlu, "Ya bana katılın ya da önümden çekilin. Ayrılın gidin bizden" diye karşılık verdi.



'Ekremci' Genel Başkan Yardımcıları kimler?

Kılıçdaroğlu, "partiden gidin" diye kime dedi? Sabah yazarı Mahmut Övür, "Onun da kimi kastettiği çok açıktı: İmamoğlu ve parti içindeki Ekremciler... Parti içi derken de öyle sıradan partililer değil, bizzat yardımcıları, milletvekilleri ve Parti Meclisi içindeki "Kılıçdaroğlu kazanamaz" diyenler" diye yazdı.



CHP içindeki 'Ekremciler'in İmamoğlu paraları akıttıkça sayılarının giderek arttığı iddia eden Mahmut Övür, "Rüzgâra göre yön değiştirenlerin sayısı da hiç az değil. Grup ve MYK'dan Engin Özkoç ve Veli Ağbaba gibi birkaç isimden başka Kılıçdaroğlu'nun çevresinde kimse yok." dedi.



Kılıçdaroğlu'nu asıl çıldırtan tablo...

Özgür Özel'in parti içinde adı "Çakma Pavarotti"ye çıktığını belirten Mahmut Övür, "Özgür Özel ise açık açık 'Adayımız genel başkan' diyemediği gibi açık açık genel başkanlık peşinde koşuyor. Kılıçdaroğlu'nu asıl çılgına döndüren bu tablo..." ifadelerine yer verdi.



Kılıçdaroğlu'nun sadece iktidara karşı değil, parti içi muhalefete karşı da sertleşeceğini belirten Mahmut Övür şunları yazdı: "İlk kavga edeceği kişi de İmamoğlu... Onun ilk adımını da dün attı. Dün normalde saat 10.00'da İstanbul CHP İl'in bir toplantısı vardı."



Otel odasına çağırıp 1 saat 5 dakika konuştu

"Kılıçdaroğlu, saat 09.00'da kaldığı lüks otelin odasına İmamoğlu'nu çağırdı ve izlenimlere göre 1 saat 5 dakika süren gergin bir görüşme yaptı. Gerginlik de İmamoğlu'nun gelirken ve çıkarken yüzünden okunuyordu.

Şimdi herkes o toplantı sonrası İmamoğlu'nun ne tepki vereceğini bekliyor. Karadeniz gezisinin seyri, bu açıdan bir işaret olacak.*




Bu haber 1405 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

CHP'den Bahçeli'nin 'Hazine Yardımı' Önerisine Şartlı Yaklaşım
Gündem
#Emir#ekonomi#ozgur-ozel

CHP'den Bahçeli'nin 'Hazine Yardımı' Önerisine Şartlı Yaklaşım

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, partisinin TBMM'deki kapalı grup toplantısının ardından yaptığı değerlendirmelerde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yeni partilere hazine yardımı yapılması yönündeki önerisine değindi. Emir, bu düşüncede samimiyet varsa Cumhur İttifakı'nın bir parçası olan Bahçeli için adım atmanın zor olmayacağını, ancak maddi destekten önce ele alınması gereken daha mühim etik meseleler olduğunu ifade etti.

Habervitrini14787 Görüntüleme
Fatma Soydaş tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi
Gündem
#Ankara Başsavcılığı#magazin#Güncel

Fatma Soydaş tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya platformlarında dini değerlere yönelik paylaşımları nedeniyle hakkında "dini değerleri alenen aşağılama" suçundan soruşturma başlatılan sözde fenomen Fatma Soydaş, gözaltına alınmıştı. Bu kapsamda SEGBİS üzerinden ifadesi alınan Fatma Soydaş tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Habervitrini12354 Görüntüleme
Savcı, Ahbapın ahbabı 6 ünlü ismi daha ifadeye çağırdı
Gündem

Savcı, Ahbapın ahbabı 6 ünlü ismi daha ifadeye çağırdı

"Ahbap Derneği adına toplanan bağışların şüphelilerin hesaplarına aktarıldığı" iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında dün Ece Üner, Fatih Portakal, Feyza Altun, Gökhan Özoğuz ve Öykü Serter ifadeye çağrıldı.

Habervitrini14169 Görüntüleme
 katil balinaların avlarına çarparak parçalaması "oyun"
Gündem

katil balinaların avlarına çarparak parçalaması "oyun"

California Körfezi'nde yapılan araştırmada, Temmuz 2024 ve Eylül 2025'te kaydedilen iki olaya ait görüntüler incelendi.

Habervitrini12514 Görüntüleme