Para vermeyen yasak aşkını görüntülü aradı

2 dk okuma
Para vermeyen yasak aşkını görüntülü aradı

Hızlı Özet

Söz konusu görüntüleri kayda alan Mustafa K., Dörtyol Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunarak velayetin kendisine verilmesi için dava açtı.






Başkasıyla evli olan Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürü Mustafa K'nın, yasak ilişki yaşadığı Semra Ü.'den bir çocuğu oldu. Semra Ü., Mustafa K.'nin müstehcen görüntülerini yayınlayacağını söyleyerek tehdit etti.



Şikayetçi olan Mustafa K. çocuğunu görmek için görüntülü aradığında ise Semra Ü. 8 aylık bebeği dövdü. Mustafa K. soluğu savcılıkta alırken, anne Semra Ü. hakkında dava açıldı. Küçük çocuğun velayeti şiddet uyguladığı ve alkol bağımlısı olduğu iddia edilen anneye verildi. 



Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürü Mustafa K. ile Semra Ü. 2020'de ilişki yaşamaya başladı. Semra Ü., hamile olduğunu, babasının ise Mustafa K. olduğunu iddia ederek babalık davası açtı.



Küçükçekmece 8. Aile Mahkemesi, Mustafa K.'nın 2021'de dünyaya gelen K.H.K.'nın babası olduğunu tespit ederek soy bağının kurulmasına karar verdi. Çocuğun velayeti ise Semra Ü.'ye verildi. Ancak Semra Ü., hamileliği ve doğum sonrasında, Mustafa K.'yı müşterek çocuklarını kullanarak tehdit etmeye başladı.



Semra Ü., Mustafa K.'nın müstehcen fotoğraflarını göndererek kendisini rezil edeceğini söyleyerek para istedi. Tehditlere dayanamayan Mustafa K., şikayetçi olurken, Küçükçekmece 1. Aile Mahkemesi tarafından Mustafa K.'ya koruma kararı verildi.



8 AYLIK BEBEĞİNİ GÖRÜNTÜLÜ ARAMA SIRASINDA DÖVDÜ



Mustafa K., çocuğunu görmek için görüntülü arama yaptığı sırada Semra Ü.'nün 8 aylık K.H.K.'ya şiddet uyguladığını gördü.Söz konusu görüntüleri kayda alan Mustafa K., Dörtyol Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunarak velayetin kendisine verilmesi için dava açtı.



Başsavcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Semra Ü.'nün, görüntülerde 8 aylık bebeğini darp ettiği ve şiddetli bir şekilde yatağın üzerine fırlattığı tespit edildi.Semra Ü. hakkında beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan öz oğlunu darp edip şiddet uyguladığı gerekçesiyle 'Basit yaralama' suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.



VELAYET ANNEYE VERİLDİ



Geçici velayeti Mustafa K.'ya verilen minik çocuk, emzirme döneminde olduğu gerekçesiyle bir sonraki celsede yeniden anneye verildi.




Bu haber 3944 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Polis Fatih'te bıçaklı saldırganı böyle vurdu
Asayiş

Polis Fatih'te bıçaklı saldırganı böyle vurdu

Fatih'te polise bıçakla saldırı kamerada; ayağından vurularak yakalandı

Habervitrini9618 Görüntüleme
Orman yakan cezaevine! 52 yangın, 34 şüpheli
Asayiş

Orman yakan cezaevine! 52 yangın, 34 şüpheli

Adalet Bakanı Akın Gürlek, 1 Haziran 2026'dan bu yana adli işlem başlatılan orman yangınlarına ilişkin son bilançoyu açıkladı. 52 yangınla ilgili yürütülen soruşturmalarda 34 şüpheli tespit edilirken, 9 şüpheli tutuklandı, 14 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildi. Gürlek, suç şüphesi bulunan hiçbir yangının faili meçhul kalmasına izin verilmeyeceğini belirtti.

Habervitrini14847 Görüntüleme
Çocukların getirdiği muzlu sütleri adisyona eklediler! Tarihi işletmeye tokat gibi ceza
Asayiş

Çocukların getirdiği muzlu sütleri adisyona eklediler! Tarihi işletmeye tokat gibi ceza

İstanbul Üsküdar’daki Tarihi Çınaraltı Çay Bahçesi’nde küçük çocukların dışarıdan getirdiği 4 muzlu sütün adisyona eklenmesi sosyal medyada tepki çekti. Şikâyetin ardından harekete geçen Ticaret Bakanlığı ekipleri, sipariş edilmeyen ve servis yapılmayan ürünlerin ücretlendirildiğini tespit etti. İşletmeye bu uygulama ve fiyat listelerindeki uyumsuzluklar nedeniyle toplam 51 bin 649 TL idari para cezası kesildi.

Habervitrini13676 Görüntüleme
Çocuk İstismarcısı Hastane Önünde Öldürüldü: Saldırgan Baba ve Oğlu Cezaevinde
Asayiş
#Viranşehir#Metin Albayrak#hastane

Çocuk İstismarcısı Hastane Önünde Öldürüldü: Saldırgan Baba ve Oğlu Cezaevinde

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, cinsel istismar iddiasıyla sağlık kontrolü için hastaneye götürülen Metin Albayrak, mağdur kızın babası ve ağabeyi tarafından silahla vuruldu. Albayrak olay yerinde yaşamını yitirirken, saldırı esnasında seken kurşunların isabet ettiği Ayşe E. isimli bir kadın yaralandı. Olayın failleri olan baba ve oğlu, yakalanmalarının ardından tutuklandı.

Habervitrini14572 Görüntüleme