Parkta kaybolan yarım kilo altını polis buldu

••2 dk okuma
Parkta kaybolan yarım kilo altını polis buldu

Hızlı Özet

“Altınları unuttuğu fark ederek geri dönen Çiçek, bulamaması üzerine polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbarı üzerine olay yerine gelen Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı. Zekiye Çiçek ve eşi Nezir Çiçek altınların geri getirilmesi umuduyla olayın yaşandığı günden bu yana parkta nöbet tuttu.”






İstanbul Zeytinburnu’nda yaşayan Zekiye Çiçek'in dinlenmek için gittiği parkta kaybettiği yarım kilogram altın, 8 gün sonra polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla ele geçirildi. Aile altınları bularak kendisine teslim eden polis ekiplerine teşekkür etti



İstanbul Zeytinburnu'nda yaşayan 58 yaşındaki Zekiye Çiçek, geçtiğimiz hafta çarşamba günü Telsiz Mahallesi’ndeki evinden alışveriş yapmak için çıkmış, ardından Ziya Gün Parkı’na gitmişti. Dinlenmek için burada oturan Çiçek, hem oğlunun düğünü için biriktirdiği hem de gelinlerine ait olan yaklaşık 500 gram altını da yanına aldı. Altınları oturduğu bankın altında poşetin içine sarılı halde unutan kadın, üzüntüden kahrolmuştu.



8 GÜN BOYUNCA PARKTA NÖBET TUTTULAR



Altınları unuttuğu fark ederek geri dönen Çiçek, bulamaması üzerine polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbarı üzerine olay yerine gelen Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı. Zekiye Çiçek ve eşi Nezir Çiçek altınların geri getirilmesi umuduyla olayın yaşandığı günden bu yana parkta nöbet tuttu.



KAYBOLAN ALTINLAR İÇİN OPERASYON



İHA'nın haberine göre çalışmalar sürdüğü sırada emniyet güçleri konuyla ilgili bir ihbar aldı. İhbar üzerine harekete gelen polis, önceki gün saat 23.30 sıralarında Telsiz Mahallesi’nde bir adrese operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda eve giren Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi gözaltına alarak bir süre arama yaptı. Arama sonucunda kaybolan altınlar ele geçilirdi.



ÇİÇEK AİLESİ POLİSE TEŞEKKÜR ETTİ



Gözaltına alınan şüpheli büroya götürülürken, ele geçirilen 1 adet çeyrek altın, 2 adet yarım altın, 1 adet tam altın, 1.5 metre uzunluğunda zincir altın, 1 adet yüzük, 1 adet kolye seti (6 adet çeyrek ve 1 adet yarım altından oluşan ve 5 adet çeyrek altından oluşan bileklik), 5 adet 30 gram bilezik, 8 adet 25 gram bilezik de aileye teslim edildi. Altınları alan aile polis ekiplerine teşekkür etti.




Bu haber 610 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şişli davasında itiraf! 300 bin doları “Hakan Bey’e teslim ettim”
Asayiş

Şişli davasında itiraf! 300 bin doları “Hakan Bey’e teslim ettim”

Şişli Belediyesi'ndeki bazı imar ve ruhsat süreçlerine ilişkin davada Adem Altıntaş'ın 300 bin dolarlık ödeme hakkındaki ifadeleri dikkat çekti. Altıntaş, paranın bir bölümünü nakit olarak Hakan Karademir'e şantiyede elden teslim ettiğini söylerken, ödemenin nedenini “Şişli’de de projelerimiz vardı” sözleriyle açıkladı.

Habervitrini9913 Görüntüleme
İstanbul'da okulda saldırı! 1 öğrenci öldü 7 yaralı var
Asayiş

İstanbul'da okulda saldırı! 1 öğrenci öldü 7 yaralı var

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda meydana gelen bıçaklı saldırıda ağır yaralanan öğrencilerden birinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Saldırıda toplam 8 öğrenci yaralanırken, saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen lise öğrencisi gözaltına alındı.

Habervitrini14741 Görüntüleme
İstanbul’da 2 çağrı merkezine operasyon! 95 gözaltı var
Asayiş

İstanbul’da 2 çağrı merkezine operasyon! 95 gözaltı var

İstanbul merkezli uluslararası yatırım dolandırıcılarına yönelik operasyonda, Beyoğlu ve Şişli’de çağrı merkezi süsü verilen iki adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Siber polisin teknik ve fiziki takibi sonucu çökertilen şebekede, vatandaşı tuzağa düşüren 95 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Habervitrini13635 Görüntüleme
Karı koca dımbıl sesiyle öldürüldü
Asayiş

Karı koca dımbıl sesiyle öldürüldü

Bursa'nın Gemlik ilçesinde evlerinde ölü bulunan Vural ve Asiye Kara çiftinin ölümüyle ilgili çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı. Çiftin üst kat komşuları K.S. tutuklanırken, şüphelinin evinde dambılları zemine vurması nedeniyle yapılan gürültü şikayetinin cinayetin nedeni olduğu öne sürüldü.

Habervitrini12866 Görüntüleme