Patlayıcı yüklü kamyon kurşunlanınca yakalandı

1 dk okuma
Patlayıcı yüklü kamyon kurşunlanınca yakalandı

Hızlı Özet

Sakarya’da ele geçirilen patlayıcı yüklü otomobilin Pamukova’da kimliği belirsiz kişiler tarafından hurda altınları çalmak için kurşunlandığı ortaya çıktı.



Dün sabah saatlerinde Sakarya’da düzenekle kurulmuş boru tipi patlayıcının ele geçirildiği kuyumcu kuryesi otomobilin, Pamukova Mekece yakınlarında kimliği belirsiz kişi ve kişilerce kurşunlandığı belirlendi. Otomobilin kurşunlandıktan sonra arıza yaptığı anlaşılırken, Sakarya polisi kurşunlanmanın otomobil içerisinde bulunan hurda altınların çalınmak istenmesi yönünde çalışmalarını hızlandırdı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.


Bu haber 492 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kubilay Kaan Kundakçı cinayeti.. Tanık dehşet gününü saniye saniye anlattı
Asayiş

Kubilay Kaan Kundakçı cinayeti.. Tanık dehşet gününü saniye saniye anlattı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı'nın Ümraniye'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Alaattin Kadayıfçıoğlu ve Aleyna Kalaycıoğlu hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, İzzet Yıldızhan hakkında ise 5 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Habervitrini14896 Görüntüleme
FETÖ'nün "güncel yapılanması" deşifre edildi
Asayiş

FETÖ'nün "güncel yapılanması" deşifre edildi

AA muhabirinin soruşturma ve dava dosyalarından derlediği bilgilere göre, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi başarısız olan FETÖ, bu tarihten sonra örgüt yapılanmasını güncelledi. Ancak güvenlik güçleri ve yargı mensuplarının soruşturma ve kovuşturmalarıyla yeni terör yapılanmaları da çözüldü.

Habervitrini14786 Görüntüleme
"AHBAP'la ortak çalışıyoruz" demişti... Babala TV'den açıklama var
Asayiş

"AHBAP'la ortak çalışıyoruz" demişti... Babala TV'den açıklama var

AHBAP kurucusu Haluk Levent'in gözaltına alınması sonrası, 2023 depremlerinde dernekle iş birliği yapan Oğuzhan Uğur bir açıklama yayımladı. Uğur, süreci takip ettiklerini ifade ederek, "Ben bir dernek değilim, bağış kabul edemem. Gerçek neyse ortaya çıkmalı" dedi.

Habervitrini11197 Görüntüleme
MİT'ten DEAŞ'a Suriye'de Operasyon: Sarı Bültenle Aranan Terörist Türkiye'de
Asayiş

MİT'ten DEAŞ'a Suriye'de Operasyon: Sarı Bültenle Aranan Terörist Türkiye'de

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü DEAŞ’ın 'Faruk Ofisi' olarak bilinen Türkiye yapılanmasında aktif olan ve hakkında sarı bültenle arama kararı bulunan Abdüsselam Türki kod adlı Talip Güler’i Suriye'de yakalayarak Türkiye'ye getirdi. Güler'in, 2021 yılında yine MİT tarafından yakalanan örgütün sözde 'Türkiye vilayeti sorumlusu' Kasım Güler’in kardeşi olduğu tespit edildi.

Habervitrini11866 Görüntüleme