Şaban’ın ’Emine’ isteği intihara sürükledi

1 dk okuma
Şaban’ın ’Emine’ isteği intihara sürükledi

Hızlı Özet

Antalya’da terk eden sevgilisini ayağına getirebilmek için yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki bir üst geçide çıkan gencin, "Emine’yi istiyorum" feryadı, Antalya trafiğini alt üst etti.






Antalya’da terk eden sevgilisini ayağına getirebilmek için yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki bir üst geçide çıkan gencin, "Emine’yi istiyorum" feryadı, Antalya trafiğini alt üst etti.



Olay, Muratpaşa Etiler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki bir üst geçitte gerçekleşti. Saat 23.10 sıralarında Antalya Büyükşehir Belediyesinin hemen önündeki bir üst geçide çıkarak bağırmaya başlayan 22 yaşındaki Şaban S.’yi fark edenler, durumu polise bildirdi.



Yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki üst geçidin korkuluklarını aşarak tehlikeli hareketlerde bulunan genci, polis ikna etmeye çalıştı. Şaban S.’nin iknalara kulak asmaması üzerine polis trafiği durdurdu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise, olası ihtimale karşı şişme branda kurarak önlem aldı.



Bu sırada bazı sürücüler olayı cep telefonlarıyla çekerken, bir sürücü ise aracından inip Şaban S.’ye tepki gösterdi. Sürücü anayolda yürüyerek tepkisini sürdürdü.



POLİSİN ‘EMİNE’ VAADİ İKNA ETTİ



Trafiği alt üst eden Şaban S.’nin, üst geçide çıkma sebebini soran polise verdiği ‘onu istiyorum, devlet her şeye çare buluyor buna bulamıyor’ yanıtı ise vatandaşları güldürdü.



Terk eden sevgilisinin adının Emine olduğunu öğrenen polis, çılgın aşığı ‘Emine’ vaadiyle ikna etti. İknanın ardından kapanan trafik polis tarafından tekrar açıldı.



Yaklaşık yarım saatte yaşanan diyaloglar ile isim benzerlikleri ise Kemal Sunal ve Meral Zeren’in başrollerini paylaştığı ‘Salako’ filmindeki Şaban-Emine repliklerini akıllara getirdi.



Polis Şaban S.’yi ifade almak üzere karakola götürdü.



Suat Metin




Bu haber 610 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dikkat.. Ehliyet kullanımında süre değişiyor
Asayiş

Dikkat.. Ehliyet kullanımında süre değişiyor

Milyonlarca sürücüyü yakından ilgilendiren ehliyet düzenlemeleri, özellikle belirli yaş grupları için getirilen yeni kriterlerle gündemdeki yerini koruyor.

Habervitrini10052 Görüntüleme
Gülistan Doku dosyasının ‘en karanlık nokta! Munzur Üniversitesi’nin kameralarını kimler sildi?
Asayiş

Gülistan Doku dosyasının ‘en karanlık nokta! Munzur Üniversitesi’nin kameralarını kimler sildi?

Gülistan Doku’nun ablası Aygül Doku, soruşturmanın ‘karanlık noktası’nı işaret ederek hesap sordu. Abla Doku “Dinar köprüsünü gören Munzur Üniversitesi’nin kameralarını kimler sildi?" dedi. Öte yandan kirası başkası tarafından ödendiği iddia edilen, 1+1 öğrenci evinin Gülistan ile olan bağlantısı da araştırılıyor.

Habervitrini14997 Görüntüleme
Atlas Çağlayan'ın ailesini tehdit eden şahsın aldığı ceza belli oldu
Asayiş

Atlas Çağlayan'ın ailesini tehdit eden şahsın aldığı ceza belli oldu

Güngören'de çıkan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybeden 17 yaşındaki Atlas Çağlayan'ın ailesini tehdit eden şahsın aldığı ceza belli oldu. Sanık Muhammed Yusuf Kazıcı, "nitelikli yağmaya teşebbüs" ve "kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme" suçlarından 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Habervitrini10508 Görüntüleme
Çanakkale’de açığa alınan kadın hakim adliyeyi bastı!
Asayiş

Çanakkale’de açığa alınan kadın hakim adliyeyi bastı!

Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı kadın hâkim F.T., 6 ay önce kızının tenis dersleri sırasında kendisi gibi eşinden boşanmış olan inşaat mühendisi 36 yaşındaki Burak Doğan ile tanıştı.

Habervitrini9720 Görüntüleme