SADAT'tan Sedat Peker açıklaması!

••2 dk okuma
SADAT'tan Sedat Peker açıklaması!

Hızlı Özet

“Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal paylaşım sitesi YouTube'dan yayınladığı video serisinin 8.'sinde, Suriye iç savaşında El-Nusra'ya SADAT organizasyonuyla silah gönderildiğini iddia etti. SADAT iddialara ilişkin olarak, "SADAT Savunma’nın (iftira edildiği gibi) Suriye’de herhangi bir grupla eğitim, donatım, danışmanlık ve/veya benzeri hiçbir çalışması olmamıştır. Daha önce de yürütülen iftira kampanyalarına cevabi açıklamalarımız internet sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızda yer a”






Sedat Peker'in yayınladığı 8.videodaki iddialarına ilişkin SADAT'tan açıklama geldi. Açıklamada organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları reddedildi.



Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal paylaşım sitesi YouTube'dan yayınladığı video serisinin 8.'sinde, Suriye iç savaşında El-Nusra'ya SADAT organizasyonuyla silah gönderildiğini iddia etti. SADAT iddialara ilişkin olarak, "SADAT Savunma’nın (iftira edildiği gibi) Suriye’de herhangi bir grupla eğitim, donatım, danışmanlık ve/veya benzeri hiçbir çalışması olmamıştır. Daha önce de yürütülen iftira kampanyalarına cevabi açıklamalarımız internet sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızda yer almaktadır.Şirketimizin Peker tarafından terörist gruplara teslim edilen silahlarla hiçbir ilişkisi yok" açıklamasını yaptı.



SADAT'ın sitesinden yapılan açıklamada, "Organize suç örgütü lideri Sedat Peker 30 Mayıs 2021 tarihinde sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoda; 'Suriye Türkmenlerine insani yardım götürme' maskesi altında 'silah kaçaklığı' yaptığını itiraf etmiştir. Türkiye’de yargılanmakta olan Peker’in, kendini aklamak amacıyla bir yandan suçlarını itiraf ederken bir yandan da hedef saptırmak için pek çok isim de zikrederek “çamur at, tutmasa bile izi kalır” mantığıyla hareket ettiği görülmektedir." denildi.



Açıklamada şu ifadelere yer verildi:



"İşlediği suçlar belgeli ve ispatlı olan firari suç örgütü liderinin, hedef saptırmak için Türkiye Cumhuriyeti Devletinin resmi kurumu Milli İstihbarat Teşkilatını, güzide şirketimiz SADAT Savunma’yı ve bazı bürokratları hedef alması aklı selim sahibi kamuoyunun dikkatinden kaçmamıştır.



İftira sahiplerini iftiralarını ispatlamaya, ellerindeki belgeleri savcılığa teslim etmeye çağırıyoruz. Peker videosunda terörist gruplara silah sattığını itiraf etmektedir; fakat şirketimizin Peker tarafından terörist gruplara teslim edilen silahlarla hiçbir ilişkisi yoktur."




Bu haber 1110 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cemil Tugay AK Parti’ye mi katılıyor? AK Parti’den '7 Ekim' videosu
Gündem

Cemil Tugay AK Parti’ye mi katılıyor? AK Parti’den '7 Ekim' videosu

Cemil Tugay’ın AK Parti’ye katılacağı iddiası gündemi hareketlendirirken, AK Parti’den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Çöp yığınlarıyla başlayan videoda 7 Ekim tarihi öne çıkarıldı, finalde ise güneş doğup çiçekler açtı.

Habervitrini11408 Görüntüleme
AK Parti düğmeye bastı! Fon işlemleri için 10 maddelik teklif
Gündem

AK Parti düğmeye bastı! Fon işlemleri için 10 maddelik teklif

AK Parti, sermaye piyasasında gerçekleştirilen fon işlemleriyle ilgili 'geçici nitelikte' bir kanun teklifi hazırladı. 10 maddeden oluşması planlanan teklifle 455 bin 578 yatırımcının 1 milyon liraya kadar olan varlıklarının tasfiyesi öngörülüyor.

Habervitrini10310 Görüntüleme
Özgür Özel AK Parti'ye geçeceği söylenen İzmir Büyükşehir Belediye başkanına hain oğlu hain dedi
Gündem

Özgür Özel AK Parti'ye geçeceği söylenen İzmir Büyükşehir Belediye başkanına hain oğlu hain dedi

YENİ Parti lideri Özel, siyasi transfer tartışmaları üzerinden sert ifadeler kullandı. Cemil Tugay'ın AK Parti'ye geçeceği yönündeki iddiaların gündemde olduğu süreçte konuşan Özel, isim vermeden “Satıp gidenler hain oğlu haindir” dedi.

Habervitrini13447 Görüntüleme
Erdoğan, Filistinli Hind Rajab’ın ailesini kabul etti
Gündem

Erdoğan, Filistinli Hind Rajab’ın ailesini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hind Rajab'ın ailesi ve yakınlarıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Gazze'de yaşanan saldırıda hayatını kaybeden 6 yaşındaki Hind Rajab'ın yaşadıkları dünya çapında yankı uyandırmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da yakın zamanda BM Genel Kurulu'ndaki konuşmasında Hind Rajab'ın öldürülmesine değinmişti.

Habervitrini13344 Görüntüleme