"Şampiyonaya hazırız"

1 dk okuma
"Şampiyonaya hazırız"

Hızlı Özet

A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Bogdan Tanjevic, ay-yıldızlıların fizik olarak Slovenya'da düzenlenecek 2013 Avrupa Şampiyonası'na hazır olduğunu söyledi.


A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Bogdan Tanjevic, ay-yıldızlıların fizik olarak Slovenya'da düzenlenecek 2013 Avrupa Şampiyonası'na hazır olduğunu söyledi.

     

"12 Dev Adam"ın Polonya ile oynadığı ve 81-68 kazandığı hazırlık karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Tanjevic, form durumlarını görme açısından faydalı bir maç yaptıklarını belirterek, "Hala en üst düzeyde konsantrasyonumuzu, özellikle ribauntta ve savunmada sergileyemiyoruz. Her topun son derece önemli olduğu Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda istenilen düzeydeki konsantrasyonu sağlayacağımıza inanıyorum. Takım olarak fiziksel açıdan şampiyonaya hazırız. Ersan ve Ömer'in form durumu da giderek artıyor. Tüm oyuncular hazır" diye konuştu.

     

"TEK AMACIMIZ MADALYA KAZANMAK"

reklam



Millilerin Avrupa Şampiyonası'nda madalya kazanma şansı olduğuna vurgu yapan deneyimli antrenör, "Tabii ki madalya kazanma şansımızın olduğunu düşünüyorum. Tek amacımız madalya kazanmak. Elbette güçlü rakiplere karşı arka arkaya maçlar yapacağız. Şu anda bizim yapacağımız şey, maçları tek tek düşünmek olacak. Dolayısıyla ben de ilk olarak Finlandiya maçını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

  

"FAYDALI BİR MAÇ OLDU"  

Türkiye gibi iyi bir takıma karşı maç yaptıklarını kaydeden Polonya Başantrenörü Dirk Bauermann ise "Her ne kadar kaybetsek de son derece iyi ve faydalı bir maç oldu. Türkiye Basketbol Federasyonu'na, başantrenör Tanjevic'e ve Türk Milli Takım'na Avrupa Şampiyonası'nda başarılar diliyorum. Türkiye'nin son derece güçlü bir takım olduğuna inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.


Bu haber 524 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Spor

İspanyollar Mourinho'nun yeni takımını duyurdu!

Benfica Teknik Direktörü Jose Mourinho, yıllar sonra Real Madrid'e döneceği haberleriyle gündemde. 63 yaşındaki Portekizli çalıştırıcı ile resmi anlaşmanın birkaç gün içinde duyurulması bekleniyor. Mourinho, 2010-2013 arasında çalıştığı İspanyol devinde biri La Liga olmak üzere 3 kupa kazanmıştı.

Habervitrini14151 Görüntüleme
Şampiyonluk kutlamasında bir eksik: Formada yazan isim dikkat çekti
Spor

Şampiyonluk kutlamasında bir eksik: Formada yazan isim dikkat çekti

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk, şampiyonluk kutlamasına Metehan Baltacı formasıyla çıktı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun "9 ay futboldan men cezası" verdiği genç oyuncu, 'Futbolda bahis ve şike iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma' kapsamında 3,5 ay cezavinde kalmıştı.

Habervitrini11253 Görüntüleme
Top çalma canavarı Ganalı Orta Saha Caleb Yirenkyi'nin menajeri Kemerburgaz'da
Spor
#Galatasaray#Transfer haberleri#Galatasaray transfer haberleri

Top çalma canavarı Ganalı Orta Saha Caleb Yirenkyi'nin menajeri Kemerburgaz'da

Süper Lig'de üst üste dördüncü zaferini kazanan Galatasaray, beşinci şampiyonluk hedefi doğrultusunda transfer çalışmalarını yoğunlaştırdı. Sarı-kırmızılı ekibin, FC Nordsjaelland forması giyen 20 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusu Caleb Yirenkyi ile yeniden ilgilendiği öğrenildi.

Habervitrini9212 Görüntüleme
Galatasaray'dan Bernardo Silva'ya dudak uçuklatan teklif
Spor

Galatasaray'dan Bernardo Silva'ya dudak uçuklatan teklif

Son 16 turunda veda ettiği Şampiyonlar Ligi sahnesinde yeni sezonda daha yukarıları hedefleyen sarı-kırmızılılar, Premier Lig devi Manchester City'den sezon sonu ayrılık kararı alan Bernardo Silva için şartları zorluyor. Orta saha transferinde listenin tepesindeki oyuncuya yapılan teklifin detayları belli oldu.

Habervitrini9194 Görüntüleme