Selvi “Benden duymuş olmayın ama” deyip açıkladı

1 dk okuma
Selvi “Benden duymuş olmayın ama” deyip açıkladı

Hızlı Özet

Selvi, adını vermediği bir ülkenin Türkiye'de görev yapan büyükelçisinin de koronavirüsten dolayı karantina altına alındığını belirtti.






Gazeteci Abdulkadir Selvi, bugünkü köşe yazısında Türkiye'de görev yapan bir ülkenin büyükelçisinin de koronavirüsten dolayı karantina altına alındığını açıkladı.



Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, "Cinsel istismar ve kadına şiddet kapsam dışı" başlıklı bugünkü yazısının bir bölümünde flaş bir iddiayı ortaya attı.



Selvi, adını vermediği bir ülkenin  Türkiye'de görev yapan büyükelçisinin de koronavirüsten dolayı karantina altına alındığını belirtti.



İşte Selvi'nin yazısından o bölüm;



"(...) Yurtdışından vatandaşlarımızın getirilmesi operasyonunu başarıyla yöneten Dışişleri Bakanlığı’nı ziyaret ettim. Bu operasyonlarda büyük emeği olan Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran’la birlikte koordinasyon merkezinin çalışmalarını yerinde izleme fırsatı buldum.



Benden duymuş olmayın ama ülkemizde görev yapan bir ülkenin büyükelçisi de koronavirüsten dolayı karantina altına alınmış."




Bu haber 361 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kavurucu yeni dalga geliyor! İstanbul için çifte uyarı, önce sağanak var
Gündem

Kavurucu yeni dalga geliyor! İstanbul için çifte uyarı, önce sağanak var

Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, temmuzun son haftasında yeni bir sıcak hava dalgasının etkili olabileceğini işaret ederek “20 Temmuz’dan sonra sıcak hava dalgasının etkisi artacak. Ege’de, Güneydoğu Anadolu'da termometreler 40 üzerini görebilir” dedi. Şen İstanbul’da ise salı günü yağış beklendiğini, rüzgarın etkisinin artabileceğini belirterek, dip akıntısına karşı uyardı.

Habervitrini13634 Görüntüleme
Marmara depreminin yanlış bilinen 5 kilit noktayı açıkladı!
Gündem

Marmara depreminin yanlış bilinen 5 kilit noktayı açıkladı!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Osman Bektaş, Marmara hakkındaki teorilere ilişkin uyardı. Marmara'nın geleceğini anlamak için yalnızca "kilitli fay" modeline değil, 5 noktaya daha bakılması gerektiğini belirten Bektaş, hepsini tek tek sıraladı. Bektaş, bazı ölçümlerin tek başına fayın tamamen kilitli olduğunun kanıtı olmadığına dikkat çekti.

Habervitrini12930 Görüntüleme
FETÖ iltisaklı 2 bin 702 hesaba erişim engeli getirildi
Gündem

FETÖ iltisaklı 2 bin 702 hesaba erişim engeli getirildi

Dijital izleme, analiz ve koordinasyon faaliyetlerinin titizlikle devam ettiğini ifade eden Burhanettin Duran, son 1 ayda FETÖ iltisaklı 2 bin 702 sosyal medya hesabı hakkında erişim engeli kararı uygulandığını duyurdu.

Habervitrini10036 Görüntüleme
Alman medyası "Türkiye boyun eğmedi" diyerek manşete taşıdı!
Gündem

Alman medyası "Türkiye boyun eğmedi" diyerek manşete taşıdı!

Alman Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesi, Türkiye’nin Batılı ülkelerin ambargolarına boyun eğmeden savunma sanayisinde dev bir güç hâline geldiğini yazdı. FAZ, yıllarca Ankara’ya silah satışını zorlaştıran Almanya’nın 742 milyon avroluk Eurofighter onayıyla kendi politikasında geri adım attığına dikkat çekti.

Habervitrini12845 Görüntüleme