Ters yöne giren araç yayaya çarptı

1 dk okuma
Ters yöne giren araç yayaya çarptı

Hızlı Özet

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ters yöne giren aracın çarptığı 1 kişi yaralandı.


Kaza, Hasan Çelebi Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsü öğrenilmeyen 06 BV 3125 plakalı otomobil, caddeye ters yönden girerek kaldırımda yürüyen Mustafa Mehmet Gerger’e çarptı. Kazada ağır yaralanan Gerger yola savruldu. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralı olay yerine gelen ambulansla Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, otomobil sürücüsü ise yaklaşık 500 metre uzaklaştıktan sonra aracını terk ederek kaçtı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri sürücünün kimliğini belirlenmek için çalışma başlatırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Bu haber 843 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şanlıurfa'da Mezarlıkta Kan Donduran Keşif: Varilden 21 Cenine Ait Kalıntı Çıktı
Asayiş

Şanlıurfa'da Mezarlıkta Kan Donduran Keşif: Varilden 21 Cenine Ait Kalıntı Çıktı

Şanlıurfa'da bir mezarlıkta, içi kaplarla dolu plastik bir varilden 21 insan cenini çıkarıldı. Yurttaşların ihbarıyla gün yüzüne çıkan olayın ardından, ceninlerin gömülmek üzere Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden gönderildiği ancak terk edildiği öne sürülürken, Şanlıurfa Valiliği adli ve idari soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Habervitrini12538 Görüntüleme
Gülistan Doku olayında şok eden gelişme
Asayiş

Gülistan Doku olayında şok eden gelişme

Çimen, dönemin Tunceli Devlet Hastanesi Başhekimi Çağdaş Özdemir’in de aralarında bulunduğu bazı isimlerin Gülistan’ın son görüldüğü bölgede hareketlilik içinde olduğunu öne sürerek, Özdemir’in olayla ilgili sorumluluğunun bulunduğunu iddia etti.

Habervitrini14715 Görüntüleme
MİT'ten casusluk operasyonu! 7 kişi tutuklandı
Asayiş

MİT'ten casusluk operasyonu! 7 kişi tutuklandı

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından 4 ilde eş zamanlı olarak Türkiye aleyhine istihbarat faaliyetleri yürüttüğü tespit edilen şebekeye operasyon yapıldı. Operasyon kapsamında aralarında şebekeyi yöneten kişinin de bulunduğu 7 kişi tutuklandı.

Habervitrini10212 Görüntüleme
İstanbul Emniyet Teşkilatı'nda Kapsamlı Görev Değişikliği: Müge Anlı’nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun görev yeri
Asayiş
#magazin#Gündem#Müge Anlı

İstanbul Emniyet Teşkilatı'nda Kapsamlı Görev Değişikliği: Müge Anlı’nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun görev yeri

İstanbul Valisi Davut Gül'ün onayıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde ilçe ve şube müdürlüklerini kapsayan geniş çaplı bir yeniden yapılanmaya gidildi. Bu görevlendirmeler çerçevesinde, televizyoncu Müge Anlı'nın eşi olan Şinasi Yüzbaşıoğlu, Sarıyer'den Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Habervitrini9694 Görüntüleme