Trafikte tartıştığı genci boğup öldürdü

2 dk okuma
Trafikte tartıştığı genci boğup öldürdü

Hızlı Özet

Görüntülerde Güler'in darbedildiği ve uzun süre boynundan tutulduğu görülürken, olayın ardından kaçan şüpheli F.K. polis ekiplerince yakalanarak tutuklandı.

İzmir'de dakikalarca süren dehşet! Genci öldürdükten sonra yaptığı ilk şey kameraya yansıdıİzmir'in Karabağlar ilçesinde 27 yaşındaki Yaşar Can Güler'in hayatını kaybettiği kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde Güler'in darbedildiği ve uzun süre boynundan tutulduğu görülürken, olayın ardından kaçan şüpheli F.K. polis ekiplerince yakalanarak tutuklandı.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde 27 yaşındaki gencin hayatını kaybettiği olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Gencin, kavga ettiği katil zanlısı tarafından dakikalarca boğulduğu ve olay yerinde fenalaşarak can verdiği anlar saniye saniye görüntülendi.

Olay, 15 Ağustos akşamı Karabağlar ilçesi 5759 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bölgeden gelen kavga ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, Yaşar Can Güler'i (27) başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralanmış halde yerde yatarken buldu. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Güler, ambulansla İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Talihsiz adam, burada doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olaya karıştığı ve 35 CZA 882 plakalı otomobille bölgeden uzaklaştığı belirlenen F.K. (26) ise polis tarafından Yeşillik Caddesi'nde yakalandı.

CİNAYET ANI KAMERALARA YANSIDI

Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını mercek altına aldı. İncelenen kayıtlarda cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı. Görüntülerde, Yaşar Can Güler ile cinayet zanlısı F.K.'nin (26) aynı otomobille olay yerine geldikleri tespit edildi. Araçtan inen ikili arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek yumruklu kavgaya dönüştü. F.K.'nin daha sonra otomobilinden inerken alıp yere bıraktığı sopa gibi görünen bir cisimle Yaşar Can Güler'e vurduğu anlar görüldü. Daha sonra boğuşma sırasında yere düşen Güler'in boynuna sarılan F.K., talihsiz adamı dakikalarca boğdu. Güler'in nefessiz kalarak çırpındığı ve sonra hareketsiz kaldığı o anlarda, bir vatandaşın araya girerek kavgayı ayırmaya çalıştığı kameralara yansıdı.

İzmir'de dakikalarca süren dehşet! Genci öldürdükten sonra yaptığı ilk şey kameraya yansıdı

CİNAYETİN ARDINDAN TELEFONLA UĞRAŞTI

Vatandaşın araya girmesiyle Güler'i bırakan zanlı F.K.'nin, yerde cansız yatan Güler'in başında bir süre beklediği ve durumuna baktıktan sonra telefonla bir yerleri aradığı görüldü. 

Polis tarafından yakalanan ve gözaltına alınan cinayet zanlısı, emniyetteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmir'de dakikalarca süren dehşet! Genci öldürdükten sonra yaptığı ilk şey kameraya yansıdı

Kaynak: İHA

Bu haber 10497 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öğretmenin çantasından çıkanlar pes dedirtti! Savunması da ayrı skandal
Asayiş

Öğretmenin çantasından çıkanlar pes dedirtti! Savunması da ayrı skandal

İzmir Alsancak Garı'nda unutulan şüpheli bir çantadan, sınav kopyalarında kullanılmak üzere özel olarak hazırlanmış düğme kameralar, internet dağıtıcıları ve gelişmiş teknik düzenekler ele geçirildi.

Habervitrini13905 Görüntüleme
Bakan Gürlek Açıkladı: Ankara'daki Seri Cinayetler ve Çok Sayıda Faili Meçhul Olay Aydınlatıldı
Asayiş
#Ankara#akin gurlek#seri cinayet

Bakan Gürlek Açıkladı: Ankara'daki Seri Cinayetler ve Çok Sayıda Faili Meçhul Olay Aydınlatıldı

Adalet Bakanı Akın Gürlek, bakanlık bünyesinde kurulan özel birim sayesinde, aralarında 2015 yılında Ankara'da işlenen bir seri cinayet vakasının da bulunduğu toplam 36 faili meçhul dosyanın çözüme kavuşturulduğunu duyurdu. Bakan Gürlek, Osmaniye'de işlenen bir çifte cinayetin de aydınlatıldığını ve şüphelilerin tutuklandığını belirtti.

Habervitrini11659 Görüntüleme
İdris Naim Şahin'den 'Kuriş' açıklaması! Adına tahsisli araçla firar etmişlerdi!
Asayiş

İdris Naim Şahin'den 'Kuriş' açıklaması! Adına tahsisli araçla firar etmişlerdi!

'Alihan Kuriş Suç Örgütü' soruşturmasında aranan Hilmi Tuna Kuriş ve Erhan Yılmaz'ın yurt dışına kaçış girişiminde kullandığı çakarlı aracın eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e tahsisli olduğu ortaya çıktı. Şahin, konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Habervitrini12525 Görüntüleme
Ankara Narlıhan'daki maden ocağında göçük! Ölü ve yaralılar var
Asayiş

Ankara Narlıhan'daki maden ocağında göçük! Ölü ve yaralılar var

Ankara'nın Nallıhan ilçesindeki bir maden ocağında göçük meydana geldi. Adrese çok sayıda ekip sevk edilirken bir işçinin hayatını kaybettiği ve yaralananların olduğu öğrenildi.

Habervitrini11280 Görüntüleme