Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 'televizyon çetesi'nden akıl almaz dolandırıcılık.
Yalıkavak Belediyesi'ne önceki gün gelen üç kişi kendilerini TRT Anadolu televizyon kanalı ekibi olarak tanıtıp beldenin tanıtımı için belgesel çekeceklerini söyledi.
8 bin lira isteyen ekip, Yalıkavak Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Gökmen'e bu paranın bir bölümünü RTÜK'e ödeyeceklerini söyledi.
Şüphelenen Gökmen, TRT'yi aradı. İsmini verdiği kişilerin burada çalışmadığını öğrenince jandarmaya bildirdi. Gökmen ile buluşmaya gelen üç zanlı gözaltına alındı. Zanlıların Bitez, Mumcular ile Turgutreis Belediyeleri ile çok sayıda vatandaşı bu yöntemle dolandırdıkları ortaya çıktı.
Dolandırıcıların belediyelerden bin - 10 bin lira, esnaftan 500 - bin 500 lira arasında para topladıkları öne sürüldü.
"TRT EKİBİYİZ" DİYEREK BELEDİYE VE ESNAFI DOLANDIRDILAR!

Hızlı Özet
“Bodrum'da kendilerini TRT Anadolu ekibi olarak tanıtan 3 kişi, 3 belediye ile çok sayıda esnafı 'belgesel çekiyoruz' diye dolandırdı. Sahte ekip, son 'çekimi'ne polis gelince yakayı ele verdi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Olay yerindeki mermi izlerinin yönü yerli ve milli cihazla belirleniyor
Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki olay yeri inceleme ekiplerinin olay aydınlatmasındaki detayları ve süreyi kısaltmak için Türk mühendisler tarafından geliştirilen kit, TEKNOFEST Güneydoğu'da ziyaretçilerin ilgisine sunuluyor.
Soma'da 5 işçinin hayatını kaybettiği maden göçüğüne ilişkin soruşturmada 9 gözaltı
Soma Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 3 cumhuriyet savcısının yürüttüğü soruşturmada, olayda sorumluluğu ve ihmali olabileceği değerlendirilen şirket yetkilileri hakkında gözaltı kararı verildi.

Güllü'nün ölümüne tanık olan isim konuştu! "Tuğyan annesini attı"
Yalova'da şarkıcı Güllü'nün ölümüne ilişkin davanın ilk duruşması sürerken, sanık Tuğyan Ülkem Gülter ve tanıkların beyanları ortaya çıktı.

Fon soruşturmasında 5. dalga operasyon! 26 hisse senedi inceleniyor
Fon soruşturmasında düzenlenen 5. dalga operasyonun detaylarını paylaşan Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, 34 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiğini, 56 şüphelinin tutuklandığını, 26 hisse senedindeki hareketlerin ayrıntılı şekilde incelendiğini belirtti. Bakan Gürlek, suçtan elde edildiği mal varlığı değerlerinin TMSF bünyesinde oluşturulacak fona aktarılmasına yönelik hukuki süreçlerin işletileceğini duyurdu.