Yolcu otobüsü durakta kadına ve çocuğa çarptı: 2 yaralı

1 dk okuma
Yolcu otobüsü durakta kadına ve çocuğa çarptı: 2 yaralı

Hızlı Özet

Başakşehir’de, yolcu otobüsü yanaştığı durakta bulunan bir kadın ve çocuğuna çarptı. Kazada kadın ve 4 yaşındaki çocuk yaralandı.






Başakşehir’de, yolcu otobüsü yanaştığı durakta bulunan bir kadın ve çocuğuna çarptı. Kazada kadın ve 4 yaşındaki çocuk yaralandı.



Kaza, saat 14.00 sıralarında Başakşehir Başak Mahallesi Deprem Konutları Yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, havalimanından yolcu taşıyan Tuncay T., idaresindeki 34 BTL 467 plakalı yolcu otobüsü durağa yanaştığı sırada, çocuğu ile orada bulunan bir kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadın ve çocuğu aracın altına girip yaralandı.



Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri aracın altına giren 4 yaşındaki çocuk ve anneyi kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahalenin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı. Tedavileri devam eden yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Otobüsteki yolcular ise olay yerine gelen başka bir araca sevk edilirken, otobüs sürücüsünün olay yerinde ifadesi alındı.



Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.




Bu haber 868 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Mustafa Bozbey'in savunmasında itiraf gibi sözler!
Asayiş

Mustafa Bozbey'in savunmasında itiraf gibi sözler!

Rüşvet, kara para aklama ve imar usulsüzlüğü suçlamalarıyla hakim karşısına çıkan Mustafa Bozbey, davanın ilk celsesinde skandal ifadelerle dolu bir savunmaya imza attı. Mal varlıklarını akrabalarının üzerine geçirmesini "geleceği güvenceye alma", mali trafiğin eşinin hesabından yürütülmesini ise "muhasebeci tavsiyesi" diyerek savunan Bozbey, "Benim mesleğim belediye başkanlığı değil" sözüyle de dikkat çekti.

Habervitrini12584 Görüntüleme
Terörle mücadele için yeni adım! Adalet Bakanlığı, 81 ile talimat gönderdi
Asayiş

Terörle mücadele için yeni adım! Adalet Bakanlığı, 81 ile talimat gönderdi

Adalet Bakanlığı terörle mücadelede etkin çalışma için yeni bir adım attı. Bakanlık tarafından 175 ağır ceza cumhuriyet başsavcılığına gönderilen yazıda, terör örgütlerine yönelik soruşturmalarda koordinasyon ve etkinliğin artırılması istendi. İl Cumhuriyet başsavcılıkları bünyesinde müstakil “Terör Suçları Soruşturma Büroları” kurulması, bu bürolarda görevli savcılara terör soruşturmaları dışında başka görev verilmemesi belirtildi.

Habervitrini13106 Görüntüleme
MİT ile Emniyet'ten operasyon! Kırmızı bültenle aranan kişi Muğla'da yakalandı
Asayiş

MİT ile Emniyet'ten operasyon! Kırmızı bültenle aranan kişi Muğla'da yakalandı

INTERPOL tarafından kırmızı bültenle aranan uluslararası uyuşturucu taciri Bodrum'da yakalandı. MİT ile Emniyet'in ortak düzenlediği operasyonda 45 bin avro, kripto cüzdan ve çok sayıda değerli eşya ele geçirildi.

Habervitrini10952 Görüntüleme
DEM Parti heyeti İmralı'da Öcalan'la görüştü!
Asayiş

DEM Parti heyeti İmralı'da Öcalan'la görüştü!

Terörsüz Türkiye süreci kapsamında Abdullah Öcalan ile görüşmek için İmralı Adası'na giden DEM Parti heyeti adadan döndü.

Habervitrini9546 Görüntüleme