Asayiş
  • 30.4.2013 11:20

Hainlerden işçilere propaganda!..

ELAZIĞ'ın Palu İlçesi'ne bağlı Burgudere Köyü Hor Dere Mevkii'nden geçen bir grup PKK'lı, alıkoyduğu 14 orman işçisine 3 saat bölücü propaganda yaptı. PKK'lılar daha sonra işçileri serbest bırakırken, bölgede korucubaşı olan Yüksel Akarsu'dan dünden beri haber alınamadığı belirtildi.

orman işçisini yanlarına alan teröristler, bölgeden uzaklaştı. Uzun bir süre yürüdükten sonra bilinmeyen bir yerde, orman işçilerine 3 saat boyunca örgüt propagandası yapan PKK'lılar daha sonra işçileri serbest bıraktı.

Orman işçilerinin çalışma alanında bulunmaması üzerine, güvenlik güçlerine işçilerin PKK'lılar tarafından kaçırıldığı ihbarı yapıldı. Ancak işçiler, kaçırılmadıklarını ancak örgüt mensupları tarafından 3 saat alıkonulduktan sonra serbest bırakıldıklarını söyledikleri öğrenildi. PKK'lılar tarafından alıkonulan 14 orman işçisi, ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakıldı.

Öte yandan aynı bölgede korucu başı olarak görev yaptığı belirtilen Yüksel Akarsu’dan dünden itibaren haber alınmadığı öğrenildi. Korucu başının bulunması için bölgede arama çalışmalarının sürdürüldüğü kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER