HAKAN'A "BIRAKMA" BASKISI
Eşinin ağlayarak 'Bırak artık' dileğine katılan Hakan maç bitimi ablukaya alındı. Başkan Ulusoy 'İzin vermem' derken Hakan düşünmek için süre istediMİLLİLER ALARMA GEÇTİ
MOLDOVA maçında attığı 4 gollle gündeme oturan milli golcü Hakan Şükür milli formayı bırakma konusundaki açıklamalarının ardından adeta ablukaya alındı. Maçın devre arasında eşi Beyda'dan gelen telefonda 'Artık bırak Hakan' mesajından etkilenen ve duygusal anlar yaşayan Hakan Şükür milli formayı bırakma kararını maç bitiminde takım arkadaşları Rüştü ve Tümer'e açıklayınca bir anda ortalık harektendi ve milli futbolcular Hakan için hareket geçti.
GİTSEN, BEN BIRAKMAM
MİLLİ Takımlar patronu Terim arkadaşlarına ve ardından da Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy devreye girdi. Terim ve Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy girdi. Terim 'Aramızda her zaman yerin var' derken Ulusoy ise 'Sen istesen bile ben seni bırakmam. Milli formayı bırakmana izin vermem' ifadesi kullandı. Hakan da baskılar karşısında düşünek için süre istedi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 02:30