2 vatandaşın çığ altında kaldığı, kurtarma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.
HAKKARİ'DE BİR KÖYE ÇIĞ DÜŞTÜ!..

Hızlı Özet
“Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Kadıköy'e, Cilo Dağı üzerinden çığ düştü.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sakız Adası Nerede ve Nereye Bağlı? Nasıl Gidilir?
Ege Denizi’nin doğusunda, kendine has mimari dokusu ve dünyada sadece bu topraklarda yetişen damla sakızı ağaçlarıyla ün salmış olan Sakız Adası her mevsim gezginlerin radarına giren en özel rotalardan biridir. Labirenti andıran taş sokakları, geometrik şekillerle süslenmiş orta çağ köyleri ve el değmemiş koyları ile bu ada, ziyaretçilerine zamansız bir Akdeniz hikayesi sunar. Türkiye kıyılarına olan sıra dışı yakınlığı sayesinde, özellikle kısa tatil dönemlerinde yoğun şehir hayatından uzaklaşıp sakin ve kültürel açıdan zengin bir mola vermek isteyen Türk tatilciler için vazgeçilmez bir kaçış noktasıdır.

Kıbrıs Otel Tatili ve Seyahat Rehberi
Bu rehberde, Kıbrıs’ta rüya gibi bir tatil planlamanız için bilmeniz gereken her şeyi, konaklama seçeneklerinden gezilecek yerlere kadar en ince ayrıntısıyla bir araya getirdik.

Duayla meyhane açan imam : Allah’tan affımı diliyorum..
Muğla’nın Fethiye ilçesinde meyhane açılışında dua ettiği görüntüler gündem olan emekli imam Ferhat Taşkın, gelen tepkilerin ardından açıklama yaparak özür diledi. Taşkın, “Allah’tan affımı diliyorum” ifadelerini kullanırken, Muğla İl Müftülüğü ise söz konusu kişinin emekli imam olduğunu açıkladı.

Kırmızı bültenle aranan Umut Altaş ilk kez konuştu! Gülistan'ı Türkay Sonel öldürdü
Hakkında kırmızı bültenle yakalama kararı bulunan firari zanlı Umut Altaş, Amerika Birleşik Devletleri'nde ortaya çıkarak Gülistan Doku soruşturmasına dair çarpıcı iddialar dile getirdi. Altaş, cinayetin Mustafa Türkay Sonel tarafından işlendiğini ve kendisine itiraf edildiğini ileri sürdü.