HAKKARİ'DE BİR KÖYE ÇIĞ DÜŞTÜ!..

1 dk okuma
HAKKARİ'DE BİR KÖYE ÇIĞ DÜŞTÜ!..

Hızlı Özet

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Kadıköy'e, Cilo Dağı üzerinden çığ düştü.

2 vatandaşın çığ altında kaldığı, kurtarma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Bu haber 3261 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hava tersine dönüyor! Sıcaklıklar bir anda düşecek!
Gündem

Hava tersine dönüyor! Sıcaklıklar bir anda düşecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Mehmet Özdemirci, yeni hava durumu raporunu değerlendirdi. Özdemirci, hava sıcaklığının hafta başından itibaren kuzey, iç ve batı kesimlerde 4 ila 8 derece azalacağını belirtti.

Habervitrini12178 Görüntüleme
Erdoğan’ı karşılamaya gittiler! Gelin ve damada sürpriz
Gündem

Erdoğan’ı karşılamaya gittiler! Gelin ve damada sürpriz

Samsun’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için toplanan kalabalık arasında, düğün günlerinde gelinlik ve damatlıklarıyla yer alan genç çift dikkat çekti. Erdoğan’ın davetiyle seçim otobüsüne çıkan çift, Cumhurbaşkanı ile sohbet ederek hayatlarının en özel günlerinden birini yaşadı.

Habervitrini11825 Görüntüleme
İsrail medyasından Erdoğan itirafı! "Görmezden gelmek zor"
Gündem

İsrail medyasından Erdoğan itirafı! "Görmezden gelmek zor"

İsrail basını, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’yi Orta Doğu’da görmezden gelinmesi zor bir aktöre dönüştürdüğünü yazdı. Ankara’nın Washington ve Arap dünyasındaki nüfuzunun arttığına dikkat çekilen analizde, Türkiye’nin İsrail karşısında giderek daha güçlü bir rakip haline geldiği belirtildi.

Habervitrini13261 Görüntüleme
Okullarda güvenlik seferberliği! Bakan Çiftçi tedbirleri sıraladı
Gündem

Okullarda güvenlik seferberliği! Bakan Çiftçi tedbirleri sıraladı

2026-2027 eğitim-öğretim yılı öncesinde, milyonlarca öğrenci ve öğretmenin huzurla okula gidip gelmesi için okul ve çevrelerinde uygulanacak güvenlik tedbirleri artırıldı. Tedbirleri açıklayan İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, 81 ilde emniyet ve jandarmanın sahaya indiğini, asayiş, narkotik ve trafik denetimlerinin sıklaştığını duyurdu. Bakan Çiftçi “81 ilimizde 31 bin okul bahçe görevlisi için planlamamızı tamamladık. 2 bin 804 el dedektörü tedarik ettik. Gayemiz çok açık; çocuklarımız güven içinde eğitim görsün, anne babalarımızın gözü arkada kalmasın” dedi.

Habervitrini10218 Görüntüleme