Yaşam
  • 18.3.2010 13:30

HALİÇ KÖPRÜSÜNDEN ATLAYAN LİSELİ KIZIN CESEDİ BULUNDU

Dün öğlen saatlerinde intihar eden Alaattin Nilüfer Kadayıfçıoğlu Kız Meslek Lisesi 3.sınıf öğrencisi C.'i arama çalışmalarına sabah erken saatlerinden itibaren devam edildi. Deniz Polisi'ne bağlı dalgıçlar, cesedin bulunması için denizin dibinde arama çalışması yaptı.

Denizin dibinde görüş mesafesinin oldukça kısıtlı olması nedeniyle zor şartlar altında devam eden arama çalışmaları sonunda genç kızın cesedine ulaşıldı. Haliç Köprüsü'nün hemen altında suyun dibinde çamura saplandığı belirlenen ceset, dalgıçlar tarafından kıyıya çıkartılarak, ailesi tarafından teşhis etti. Arama çalışmaları sırasında olay yerinde bulunan genç kızın yakınları ise gözyaşlarına boğuldu. Yükselici'nin amcası, cesedin bulunmasıyla birlikte gözyaşları içinde yakınlarını arayarak haber verdi. Genç kızın kuzenleri de gözyaşlarına boğuldu.

C.'in çok başarılı bir öğrenci olduğunu ifade eden eniştesi "Böyle bir şey yapmasına anlam veremiyorum. Bizim bildiğimiz hiçbir sıkıntısı yoktu. Şimdiki gençlerin yaptığı şeylere bir türlü aklım ermiyor. Neden böyle yaptı bir türlü anlayamıyorum. Sevdiği biri falan da yoktu, bizim bildiğimiz kadarıyla. Sabah evden çıkarken bir şey dememiş. Okuldan öğretmenleri aramış. Daha sonra ölüm haberi gelmiş" dedi.

Lisesi C.'in cesedi yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 09:37

İLGİLİ HABERLER