Spor
  • 11.10.2008 00:22

HAMİ MANDIRALI :FUTBOL OLARAK İYİ DEĞİLDİK AMA SONUÇ OLARAK İYİYDİK

ŞÜKRÜ TOPGÜL - SABRİ ÇAĞLAR
ANTALYA - Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Belarus maçında futbol olarak iyi bir oyun sergileyemediklerini fakat sonuçtan memnun olduklarını söyledi.
Belarus maçının ardından basın toplantısı düzenleyen Ümit Milli Takımı Teknik Direktörü Hami Mandıralı, kazandıkları için çok mutlu oluklarını söyledi. İstedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını belirten Mandıralı, "Beklediğimiz oyuncular beklenen performanslarını gösteremediler. Ama her şeye rağmen kazanmak çok önemlidir. İlk maçı kazandık ve mutluluğunu şu an yaşıyoruz. Evimizde gol yemeden maçı 1-0 kazandık. Futbol olarak iyi değildik ama sonuç olarak iyiydik. En azından Belarus'a avantajlı
gidiyoruz. 1-0 önemli bir skordur. Oyuncularımız gerçek kimliklerini sahaya yansıtamadılar. İnanıyorum ki, deplasmanda oyuncularımız daha iyi oynayacaklar ve istediğimiz sonucu alacağız. Sonuçtan ziyade turu almak istiyoruz" dedi.
Belarus Ümit Milli Takımı Teknik Direktörü Yuri Kurnenin ise zor bir maç olacağını bildiklerini belirtti. İlk yarıda üç pozisyon yakaladıklarını bunu karşın bu pozisyonları iyi değerlendiremediklerini ifade eden Kurnenin, "İkinci yarıda 30 dakika boyunca oyunda dengeyi sağladık. Ancak, Türkiye bizden daha güçlü olduğu için maçı 1-0 kaybettik. Fakat hiçbir şey bitmiş değil" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:31

İLGİLİ HABERLER