Spor
  • 27.2.2015 23:41

Hamzaoğlu, 'Lider kalmak istiyoruz'

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, iyi bir karşılaşma olduğuna değinerek, "İyi ve zor bir maç oynayacağımızı düşünüyorduk. Düşündüğümüz gibi bir maç oldu. Maça iyi başladık, tempolu başladık. Golle başladık. Atakları sürdürürken gol yedik. İlk yarı 1-1 bitti. İkinci yarı tempoyu sürdürdük. Oyuncularımızın kazanmaya inançları, azmi ikinci golü getirdi. Sonrasında dengeli oynamaya başladık. Ama son dakikalarda da Sneijder'in golü ile 3-1 galip geldik" dedi.
Hamzaoğlu, Fenerbahçe derbisinden galip ayrılarak emin adımlarla yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

"SEZON İÇİNDE LİDER OLMAK VEYA ÜÇÜNCÜ OLMAK ÖNEMLİ DEĞİL"
Derbi maça lider çıkacaklarının sorulması üzerine Hamzaoğlu, "Liderlik tabii ki önemli. İnanın bu durum bizim için farklı bir durum oluşturmuyor. Bizim hedefimiz, amacımız belli. Sezon içinde lider olmak veya üçüncü olmak önemli değil. Önemli olan sezon sonunda bu durumda olmak. Şu anda lideriz, bunu hiç kaybetmeden sürdürmek istiyoruz. Kaybetsek dahi yolumuzdan sapmayacağız. Değişen bir şey yok" şeklinde konuştu.
Sarı-kırmızılı teknik adam, fıtık ameliyatı olan Felipe Melo'nun yerine oynayan Hamit'in performansından memnun olduğunu kaydetti.

KAYSERİ ERCİYESSPOR CEPHESİ
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, kötü bir oyun sergilediklerini ifade ederek, "Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Buraya gelirken düşüncemiz farklıydı. Puanlar almak üzerine plan yapmıştık. Maça iyi başlamadık. Beklentimizin altında oynadık. Kötü bir gol yedik. 15. dakikadan sonra Galatasaray'ı baskı altına aldık, golü attık. İkinci yarıya da kötü başladık yine kötü bir gol yedik. 2-1'den sonra Galatasaray coşkulu oynadı. Maçın son dakikasında beraberliği yakalayabilecek bir pozisyon bulduk, golü atamadık. Dönüşünde golü yedik" dedi.
Galatasaray karşısında kolay goller yediklerini ifade eden Mehmet Özdilek, "Bu tür goller yemeyeceksin. Böyle golleri yersen çıkarman zorlaşır. Yediğimiz goller bize yakışmadı. İki golde de bireysel hatalar yaptık. Beklentilerin altında kaldık. Biraz daha performans olarak yukarda olabilirdik. Bu mağlubiyeti kendi evimizde oynayacağımız maçta telafi etmemiz gerekiyor. Ligin sonu yaklaşıyor. Her puan çok değerli. Geçen hafta iyi bir skor almıştık. Haftaya kazanıp yolumuza devam etmeliyiz" açıklamasında bulundu.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:52

İLGİLİ HABERLER