Gündem
  • 31.7.2019 16:06

Hatice Anamıza hakaret eden Mustafa İslamoğlu sapkınına hapis yolu göründü!..

Geçmişte Peygamber Efendimiz'in sünnetleriyle alay eden ve sünnete uyulmaması çağrısı yapan Sapkın sözde alim Mustafa İslamoğlu, en son Şanlı eygamberimizin Mübarek Hanımı Hatice Anamıza hakaret etmişti.
Bütün Türkiye'de infiale neden olan bu zındığın sözleri Diyanet tarafından da sert eleştirilere neden olmuştu.
Müdafaa-i İslam Hareketi dini ve kutsal değerlere saldırı şikayetiyle kendisini mahkemeye verdi.

Mustafa İslamoğlu hakkında suç duyurusu!

Yeniakit.com.tr'ye konuşan Müdafaa-i İslam Hareketi Genel Koordinatörü İbrahim Ceylan, skandal sözlerle Hazreti Hatice annemize hakaret eden Mustafa İslamoğlu hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. Ceylan, "dün Çağlayan Adliyesi önünde saat 14:53'de buluşarak bu ağır hakareti adli makamlara taşıyacağız." demişti.
İslamoğlu hakkında resmen dava açıldı.

İslamoğlu'nun 15 Temmuz hain darbe girişimi öncesinde FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen hakkındaki sözlerini hatırlatan Ceylan, şöyle konuştu:

"Mustafa İslamoğlu denen şahıs 15 Temmuz öncesi Fetullah Gülen için, 'Bakıyorum ağza alınmayacak sözler. ALLAH'tan korkar insan. O bizim hocamız, O bir Alim. Bir Fetullah Hoca yetiştirin alnınızdan öpeyim.' demişti.

Ehl-i Sünnet bir alim olan babası İslamoğlu'nu evlatlıktan reddettiğini belirterek, 'Mustafa'yı şeytanım kadar sevmiyorum. O, Humeyni'nin 1. adamı.' ifadelerini kullanmıştı."

Müdafaa-i İslam Hareketi Genel Koordinatörü İbrahim Ceylan, sözlerine şöyle devam etti:

"Mustafa islamoğlu 'Hacamat sünnet ise anne babanızı öldürün o da sünnet.' açıklamaları ile toplumda etkisini sürdürürken, şimdi de Hz.Hatice annemizi kast ederek 'Kendini ciddiye alan bir erkek gider de 3 çocuklu 2 kocadan arta kalmış 40 yaşında bir dulu 25 yaşındayken alır mı? Hadi aldı 25 sene 'bununla' evli olarak yaşar mı?' diyerek Efendimizin (sav) ilk eşi, 6 evladının annesi, ilk Müslüman ve Mü'minlerin annesini değersiz bir 'artık' hükmüne koyarak ağır hakarette bulunmuştur. Bizlerde Müdafaa-i İslam Hareketi olarak kendisi hakkında 2 Ağustos Cuma günü Saat 14:53'te Çağlayan Adliyesinde suç duyurusunda bulunacaktır.

Güncellenme Tarihi : 1.8.2019 01:13

İLGİLİ HABERLER