Yaşam
  • 5.2.2010 00:02

HAVALAR ISINIYOR...

Hafta başında yurda giriş yapan soğuk hava dalgası bir gün daha etkisini sürdürecek.

İstanbul'da başta Anadolu yakasında olmak üzere şehrin yükseklerinde yine kar yağışı görülecek. Yarın sıcaklık 4 derece, öğleden sonra bulutlu geçecek.

Hafta sonu İstanbul’da sıcaklık 10 dereceye yaklaşacak. Cumartesi günü lodos esecek ve parçalı bulutlu bir hava olacak. Pazar günü sıcaklık 8 derece ve yağmur görülecek.

Perşembe günü Ankara bulutlu ve soğuk, sıcaklık 2 derece. İzmir Perşembe günü de güneşli ancak soğuk, sıcaklık 9 derece ölçülecek. Kente cumartesi akşam yağış gelecek, pazar günü kuvvetlenecek.

Marmara Bölgesi'nde Trakya güneşli, bölgenin doğusunda Bilecik, Sakarya ve Kocaeli boyunca hafif kar yağışları görülecek. Marmara'da hafta sonu sıcaklık 10 dereceye yaklaşacak, cumartesi günü güneşli, pazar günü yağmurlu geçecek.

İç Anadolu Bölgesi'nde hava bulutlu ve soğuk, doğusunda hafif kar yağışı sürecek. Gece kuvvetli buzlanma ve don bekleniyor.

Ege Bölgesi güneşli ve soğuk, rüzgar kuzeyden esecek. Hafta sonu rüzgar lodosa dönecek, lodos cumartesi akşamı kıyılarda, pazar günü tüm bölgeye yağmur getirecek.

Akdeniz Bölgesi güneşe rağmen soğuk, sıcaklık en fazla 8-9 dereceye çıkacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi ise bulutlu ve 6 derece.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde yarın Malatya bulutlu, kar Erzurum, Ağrı, Van ve Hakkari boyunca yoğun yağacak. Cumartesi gecesi hava açacak ve çok kuvvetli buzlanma başlayacak.

Karadeniz Bölgesi'nde bu Bolu'dan geçecek sürücüler dikkatli olmalı, kar yoğun yağacak. Bölgede hafif yağışlar sürecek.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 10:37

İLGİLİ HABERLER