Spor
  • 23.6.2014 22:57

Hayali gerçek oldu

BJK TV’ye açıklamalarda bulunan Beşiktaş’ın yeni transferi Cenk Tosun, çok büyük bir camiaya geldiğini belirterek, “Beşiktaş’ta forma giymek en büyük hayalimdi. Güzel bir kamp dönemi geçirip Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarını başarıyla geçmeyi istiyoruz” dedi.
Geride kalan sezon içinde Gaziantepspor forması giyerken Beşiktaş’a transfer olan Cenk, şunları söyledi:
“Avrupa’da sistem benim Beşiktaş’a transfer olduğum şekildeki gibi yürüyor. Devre arasında Beşiktaş ile sözleşme imzaladım ve ardından yarım sezon daha Gaziantepspor forması giydim. Bu süreçte Beşiktaş’ı da takip ettim. Transfer olma sürecimde Beşiktaşlı futbolcuların benimle yaptıkları görüşmeler de etkili oldu. Sezonu üçüncü tamamladık ama inşallah ön eleme turlarını geçip gruplara kalacağız.”
İyi kamp dönemi geçirmeyi umduğunu vurgulayan yeni transfer, “İnşallah sakatlık veya herhangi bir kaza olmadan bu dönemi atlatırız. Lige tamamen hazır olmak için çok sıkı çalışacağız. Taraftarlarımız her zaman arkamızda olsun. Bizler de onları sevindirmek için sahada sonuna kadar mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Beşiktaş formasının kendisini heyecanlandırdığını kaydeden Cenk Tosun, “Beşiktaş’a karşı oynarken bile tüylerim diken diken oluyorsa, Beşiktaş forması ile neler hissederim düşünemiyorum bile. Beşiktaş formasını giyeceğim günü iple çekiyorum. Takımda Almanca konuşan birçok oyuncu var. Bu durumun benim için faydalı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:56

İLGİLİ HABERLER