Ekonomi
  • 3.12.2021 22:16

Hazz Mochi Ve Gelato Dondurma Çeşitlerini 7/24 Satın Alabilirsiniz

Dondurmaya hayır diyebilecek çok fazla sayıda kişinin olmadığı ve dondurmanın hiç tartışmasız bir şekilde 7’den 70’e pek çok kişi için asla vazgeçilemeyecek bir lezzet olduğu hemen hepimizin kabul ettiği bir gerçektir.

Sektörünün öncü isimlerinin başında gelen Hazz her zaman için en kaliteli, lezzetli, taze ve doğal ürünleri müşterilerine sunmayı amaçlar. Geniş bir ürün çeşitliliği bulunan Hazz ürün kategorilerini sürekli genişletmeye ve müşterilerinin en özel ürünlerle tanışmasına aracılık etmeye özen gösterir. Gelato dondurma ve Mochi kategorisindeki ürünler Hazz’ın en çok sevilen ve tercih edilen ürünleri arasında ilk sıradadır. Siz de bu ürünlerle tanışmak, satın almak ya da sevdiklerinize hediye etmek için hazz.com.tr adresini dilediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz.

Dondurmaya hayır diyebilecek çok fazla sayıda kişinin olmadığı ve dondurmanın hiç tartışmasız bir şekilde 7’den 70’e pek çok kişi için asla vazgeçilemeyecek bir lezzet olduğu hemen hepimizin kabul ettiği bir gerçektir. Özellikle son zamanlarda dondurmaların çeşitlerinde büyük bir artış olması farklı damak zevklerine sahip kişilerin de dondurmayı severek tüketmesini sağlamaktadır. Gelato, İtalyanca’da dondurma anlamına gelen bir kelimedir. Hem gelato hem dondurma son derece lezzetli tatlılar olsa da gelato ile dondurma belirli noktalarda birbirinden farklıdır.

Gelato ağza alınan her kaşıkta yoğun bir lezzet verir. Aynı zamanda yalnızca taze malzemeler kullanılarak hazırlanır, rengi oldukça canlıdır. Tüketilen her bir parça tazeliğin kokusunu alma ve kullanılan her bir doğal malzemenin dokusunu hissedebilme ayrıcalığını sunar. Amerikan standartlarına göre hazırlanan dondurmalara göre gelato dondurmada çok daha az şeker ve yağ bulunur. İçinde beyaz baz, sarı baz ve çikolatalı baz olmak üzere üç temel baz olan gelato farklı çeşniler kullanılarak hazırlanabilir. Beyaz baz, süt ve şekerden oluşurken sarı baz, beyaz bazın yumurta sarısı eklenmesi ile hazırlanır. Beyaz baza kakao eklenmesiyle çikolatalı baz yapılır. Bu bazlar gelatonun başlangıcını oluşturan temel ürünler olup istenilen çeşniler eklenerek çeşitlendirilmeleri mümkündür.

Gelato yapımı zaman alan ve ustalık gerektiren bir süreç olmasının yanı sıra kullanılacak olan baz mutlaka belirli bir süre dinlendirilmelidir. Bir gün dolapta bekletilmesi bazların lezzetini artırmakla birlikte bazı durumlarda bu sürenin 48 saate kadar uzaması söz konusu olabilir. Ardından bazlar gelato şekline getirilir. İyi bir gelato elde edilmesi için bazların taze malzemelerle karıştırılması ve daha sonra tüketime hazır hale getirilmesi gerekir.

Hazz Kaliteyi ve Lezzeti Bir Araya Getiriyor

Dondurma her mevsim tüketilen bir lezzet olup seçilmesi sırasında bazı noktalara dikkat edilmesi gerekmekte olup aynı noktalar gelato dondurma için de geçerlidir. Dondurma çok lezzetli ve her yaştan insan için tüketilmesi keyif verici bir ürün olmakla birlikte yanlış ve fazla miktarda tüketilmesi sağlık açısından zarara yol açabilir. Dondurma sıklıkla buzdolabından çıkarılır ve yeniden koyulursa mikrop üremesi gibi istenmeyen durumlarla karşı karşıya kalınması mümkün olabilir. Dondurmanın içindeki maddeler bozulur ya da uygun saklama koşullarına uyulmazsa dondurma zehirlenmesi yaşanması söz konusu olabilir. Bu tür olumsuz durumların engellenmesi için gelato dondurma, Mochi, sorbe dondurma ve dondurma gibi ürünlerin mutlaka kalitesine ve hijyenik koşullarda üretim yaptığına güvenilen yerlerden satın alınmalıdır. Kaliteye, hijyene, doğallığa ve müşteri memnuniyetine dayanan bir hizmet anlayışı sergileyen Hazz tüm ürünlerinin üretimi, saklama koşulları ve teslimat süreci konusunda gereken hassasiyeti sergiler. Hazz’ın profesyonel ekibi tarafından en kaliteli malzemeler kullanılarak titizlikle üretilen ürünlerin tazeliğinin korunması için kargo süreci en uygun şekilde tamamlanır, Hazz ürünleri en kısa süre içerisinde ve soğuk zincir bozulmadan teslim edilir.

Hazz Gelato Dondurma kategorisinde farklı damak zevklerine hitap edecek çeşitlilikte ürünler bulunur. Bitter Belçika Çikolatalı Gelato Roma, Karamelli Cevizli Gelato Dondurma, Damla Sakızlı Gelato Dondurma, Karamelize Bisküvili Gelato Dondurma, Kakao Bisküvili Gelato Dondurma, Güllü Gelato Dondurma, Tuzlu Karamelli Gelato Dondurma, Kavunlu Gelato Dondurma, Fındıklı Gelato Dondurma, Antep Fıstıklı Gelato Dondurma, Beyaz Bademli Gelato Dondurma, İtalyan Karamelli Gelato Dondurma, Hindistan Cevizli Gelato Dondurma, Sütlü Duble Kaymaklı Gelato Dondurma, Yer Fıstıklı Gelato Dondurma ve Tahin Pekmezli Gelato Dondurma gibi farklı lezzetler arasından hem kendinizin hem sevdiklerinizin damak zevkine en uygun Hazz ürünlerine kolaylıkla erişip en özel lezzetleri paylaşma ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Hazz benimsediği üst düzey kalitede hizmet anlayışı gereği tüm ürünlerinde en kaliteli malzemeleri kullanarak hijyenik ortamlarda üretim yapmaya, ürünlerin saklama koşullarına ve tazeliklerinin kargo sürecinde de korunmasına maksimum düzeyde özen gösterir. Siz de hem kendiniz hem sevdikleriniz için kalitenin ve lezzetin kapılarını aralamanın yolu olan hazz.com.tr adresini 7 gün 24 saat ziyaret edebilirsiniz.

Hazz farklı damak zevklerine hitap edecek geniş bir ürün çeşitliliğine sahip bir marka olmanın ayrıcalığıyla birbirinden lezzetli ürünlerini web sitesindeki farklı kategoriler altında sizlerin beğenisine sunmaktadır. https://www.hazz.com.tr/ adresindeki farklı kategorilerden seçtiğiniz ürünleri alışveriş sepetinize ekleyebilir, Hazz’ın güvenilir ödeme yöntemlerinden yararlanarak kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilir ve hem sizin hem sevdiklerinizin hayatınıza mutluluk katacak yepyeni Hazz lezzetleriyle tanışma ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

 

Güncellenme Tarihi : 3.12.2021 22:17

İLGİLİ HABERLER