Asayiş
  • 20.1.2022 17:13

Hemşire Ömür Erez su içerken öldürüldü

İstanbul Kartal'da aile sağlığı merkezinde hemşire olduğu belirtilen Ömür Erez su içtiği sırada bir saldırgan tarafından başından silahla vuruldu. Olay saat 14.00 sıralarında Kartal 10 NO'lu Aile Sağlığı Merkezi'nde gerçekleşti. İkilinin tartıştığı, Erez'in su içtiği sırada 20 suçtan kaydı olan Rahmi Uygun'un silahla ateş ettiği öğrenildi.

İstanbul'da Rahmi Uygun isimli erkek, hemşire Ömür Erez'i öldürdü!

Başından vurulan hemşire ağır yaralı olarak Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ömür Erez yaşama veda etti. Olayın ardından kaçan saldırgan Bağcılar'da yakalandı. Öte yandan olayı anlatan görgü tanıklarından Mevlüt Koç, "Kız bana, 'Konya'da belalım geldi' dedi" ifadelerini kullandı. Saldırganın olay sonrası kaçtığı anların güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

İstanbul'un Kartal ilçesinden kahreden bir haber geldi. Kartal 10 Numaralı Aile Sağlığı Merkezi'nde hemşire olarak görev yapan 33 yaşındaki Ömür Erez, 20 suçtn sabıka kaydı olduğu öğrenilen 39 yaşındaki Rahmi Aydın isimli şahıs tarafından vuruldu. Uygun, olay yerinden hızla kaçarken, Erez ilk müdahelenin ardından Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Erez, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Uygun ise polis ekiplerince Bağcılar'da yakalanarak gözaltına alındı.

SU İÇERKEN ATEŞ ETTİ

Kartal'da bir aile sağlığı merkezine gelen saldırgan orada çalışan hemşire Ömür Erez'i su içtiği sırada başından vurarak ağır yaraladı.

SALDIRGAN RAHMİ UYGUN KAÇTI, HER YERDE ARANIYOR

Saldırgan kaçarken ağır yaralı kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hemşire hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polisin olayla ilgili çalışma başlattı. Şüphelinin yakalanması için emniyet seferber olmuş durumdaydı. Edinilen son dakika bilgisine göre saldırgan Bağcılar'da yakalandı.

Son dakika! İstanbul'da silahlı saldırıya uğrayan hemşire Ömür Erez  hayatını kaybetti - Son Dakika Haberler Milliyet

Güncellenme Tarihi : 20.1.2022 17:46

İLGİLİ HABERLER