Yaşam
  • 31.1.2007 20:28

HER GELENDEN 150 BİN DOLAR İSTİYOR

Rol aldığı dizide 150 bin dolarlık ahlaksız teklifle dikkat çeken Halit Ergenç, bu paraya çok alıştı Gelen reklam teklifinden de aynı rakamı talep etti.

Şöhreti rol aldığı 'Aliye' dizisiyle yakalayan Halit Ergenç, yeni dönemde de 'Binbir Gece' dizisiyle adından söz ettirmeye başladı. Ancak Ergenç'in bu kadar gündeme gelmesi oyunculuğundan ziyade dizide rol gereği aşık olduğu kadına bir gecelik aşk karşılığında 150 bin dolarlık ahlaksız teklif yapması sayesinde oldu. Öyle ya da böyle elde ettiği şöhret Ergenç'e kazanç olarak döndü.

Firma sahibi şaşırdı

Bir gömlek firmasından reklam teklifi alan oyuncu, 150 bin doların uğuruna inanmış olmalı ki, firmadan da ücret olarak bu rakamı talep etti. Karşılığında sadece 25 gömlek giyecek oyuncu, fotoğrafların gazete ilanlarında kullanılması şartını da anlaşmaya koydurmak istedi. Kampanyanın devamı için ise ekstra ücret talep etti. Bu çekimlerin bilboardlarda ya da reklam filmlerinde kullanılması karşılığında bir 150 bin dolar daha isteyen Halit Ergenç, firma yetkililerini şaşırttı. Parayı çok bulan firma sahibi, Ergenç'le çalışmaktan vazgeçip yerine Kıvanç Tatlıtuğ ile görüşmeye başladı.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:27

İLGİLİ HABERLER