HERTA BERLİN MARCELİNHO'YU NİÇİN SATTIĞINI AÇIKLADI
Alman 1. lig (Bundesliga) takımlarından Hertha BSC Berlin'in menajeri Dieter Hoeness, milli futbolcu Yıldıray Baştürk'ün takımda kalacağı konusunda iyimser olduğunu söyledi.Hoeness, Bild gazetesine verdiği demecinde, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Yıldıray'ın gidip gitmeyeceği şeklindeki bir soruya karşılık, ''Bu konuda iyimserim. Kalma olasılığı gittikçe artıyor. Burada bir şeylerin gelişmekte olduğunu kendisi de hissediyor'' dedi.
Malik Fathi'yi de takımda tutmaya karar verdiklerini, Marcelinho'yu ise izinsiz tatil yaptığı için sattıklarını hatırlatan Hoeness, lig şampiyonluğu konusunda ise gerçekçi olmak istediğini, şimdilik ilk 5'e girmenin kendileri için başarı olacağını kaydetti.
''Berliner Kurier'' gazetesi de, sakat ve sahalardan yaklaşık 1 ay uzak kalacak olan ''Şef Yıldıray''ın yerine yarın Mainz 05'e karşı Kevin Boateng'in oynayacağını yazdı.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:18