Spor
  • 21.9.2021 12:47

Hıncal Uluç'tan Fatih Terim'e sert eleştiri!

Galatasaray'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, ikinci hafta oynanan Hatayspor maçından sonra ligde galibiyet alamadı. Kasımpaşa ve Trabzonspor deplasmanlarından beraberlikle dönen sarı kırmızılılar Alanyaspor'a ise 1-0 mağlup oldu. Fatih Terim'in tercihleri eleştirilere neden oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika... Mbaye Diagne krizi sonrası Halil Dervişoğlu'na forma şansı veren Fatih Terim, ikinci yarıya Mostafa Mohamed ile başlamıştı. Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç, Fatih Terim'in artık oyunu okuyamadığını belirtirken sezonun en iyi transferlerden birinin sürekli yedek kulübesinde oturduğunu ifade etti. Hıncal Uluç'tan ayrıca Diagne'nin kadro dışı bırakılmasıyla Marcao olayını kıyasladı.

'TAKIM ARKADAŞINA SALDIRAN MARCAO'YU AFFET AMA...'

'Fatih Terim'de de rotasyon sorunu vardı, tamam.. Ama asıl sorun rotasyonda değil. Terim ne oyunu okuyabiliyor artık, ne de eleştirileri dikkate alıyor.. Bu hafta Nelsson'un da katkısıyla ileri ve hızlı oyuna başlaması umut vericiydi ama, Alanyaspor'un tek kanattan bile gelse hücumları çok tehlikeli oluyordu.

'EN İYİ TRANSFERLERDEN AMA HEP KENARDA...'

Çünkü orta sahayı çok kolay geçiyordu Alanya.. Terim, Berkan, Taylan ikilisinde ısrar ederken, bence yılın en iyi transferlerinden, ama hep kenarda oturan Alpaslan'ı ön libero olarak düşünmüyordu bile.. Aslında, Marcao'nun yokluğunda Alpaslan oynamalıydı, sakar Luyindama değil, o da ayrı ya..

 

 

Güncellenme Tarihi : 21.9.2021 13:08

İLGİLİ HABERLER