Dünya
  • 18.8.2009 14:10

HIRSIZLAR ÖNCE ÇALDI, SONRA SOLUĞU POLİSTE ALDI!..

Bir adamın dizüstü bilgisayarını çalan hırsızlar, polise başvurup adamı hapse attırdı.

Zira, dizüstü bilgisayarı çaldıktan sonra açtıklarında içinde pornografik çocuk fotoğrafları bulan hırsızlar, soluğu karakolda aldı.

Bilgisayarında küçük çocukların suistimal edildiği fotoğraflar bulunun Richard Coverdale adlı adam üç buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Polis, hırsızların Coverdale'deki evinden çaldıkları diz üstü bilgisayardaki görüntüleri farkedip başvurmaları üzerine harekete geçti.

Bilgisayarda 13 fotoğraf ve 65 videonun yanı sıra 24 yaşındaki Coverdale ile 14 yaşındaki bir kız arasında konuşmalartespit edildi. Coverdale'ın bu konuşmalarda 14 yaşında Danny adında bir erkek çocukmuş gibi davrandığı kaydedildi.

Hırsızlık olayından birkaç gün önce Coverdale'in küçük kızı kameradan kendisininin cinsel içerikli eylemlerini izlemeye davet ettiği de tespit edildi.

2003'te içinde insan olan binaları kundaklama suçundan dört yıl boyunca ıslah evinde kalan Coverdale, mahkeme kararı uyarınca hapis cezası bittikten sonra da sürekli gözlem altında olacak ve hayatı boyunca çocukların bulunduğu bir ortamda çalışması yasak. (Gazeteport)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:41

İLGİLİ HABERLER