Asayiş
  • 28.10.2004 04:39

HIRSIZLIK İÇİN GİTTİLER, KEBAP KEYFİ YAPTILAR!..

Yalova’da bir kebapçı dükkanına giren kimliği belirsiz hırsızlar, tavada pişirdikleri 10 kilo kebabı yedikten sonra, ertesi gün için hazırlanmış çiğ kebapları, isot, peynir, pastırma ve sucukları alarak kayıplara karıştı.

RÜSTEM Paşa Mahallesi Hürriyet Sokak Balkan Pasajı’nda bulunan Urfalım Şark Sofrası’nın deposuna camı kırarak giren hırsızlar, 40 kilo et, 50 kilo isot, 5 kilogram kaşar peyniri, 15 kilogram tulum peyniri, 5 kilogram pastırma, 10 kilogram kangal sucuk, 25 kilogram çay ve meşrubat kolilerini, kıyma ve soğan doğrama makinelerini çaldılar. Hırsızlar, kaçmadan önce de buzdolabında pişirilmeye hazır bekleyen 10 kilo kebapla kendilerine ziyafet çektiler.

Kebapçı Ahmet Tütüncüler, sabahleyin deponun soyulduğunu görünce hemen polise bildirdi. Tütüncüler, polise verdiği ifadesinde akşamdan yaklaşık 50 kilo etin 10 kilosunu kebap olarak hazırladığını belirterek ‘Hırsızlar 40 kilo işlenmemiş eti götürmüş. Kebap için hazırladığım 10 kiloyu ise burada pişirip yemişler, yiyemediklerini de atmışlar’ dedi. Polis, cüretkar hırsızların yakalanması için araştırmalarını sürdürüyor. 

Hürriyet 

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:10

İLGİLİ HABERLER