Asayiş
  • 28.10.2004 06:22

KALAŞNİKOFLA KEBAPÇIYI BASTI, ÖLDÜRESİYE DAYAK YEDİ!..

CEMAL COŞKUN
İSTANBUL  - Aksaray'da, kalaşnikof marka silahla bir kebapçıyı basan ve İbrahim Tatlıses'in koruması olduğu iddia edilen bir kişi, işyeri çalışanları tarafından öldüresiye dövüldü. Saldırganın sıktığı 8 mermi şans eseri kimseye isabet etmedi.
Aksaray Sofular Caddesi üzerindeki "İsmail Badıllı'nın Yeri" adlı kebapçıya, saat 20.00 sıralarında gelen ve İbrahim Tatlıses'in koruması olduğu iddia edilen Müslüm Demirkan, yanında getirdiği kalaşnikofu personele doğrultarak hakaret etmeye başladı. Kebapçıda bulunanlara küfürler eden ve tehditler yağdıran Demirkan'ın bir anlık dalgınlığından yararlanan işyeri çalışanları üzerine çullandı.
Müslüm Demirkan, kebapçıda çalışanlar tarafından hastanelik edilene kadar dövülürken, elindeki kalaşnikofun tetiğine üst üste basmaya başladı. Kalaşnikofun namlusundan çıkan 8 kurşun, şans eseri kimseye isabet etmedi.
Demirkan, olay yerine gelen polisler tarafından bir ambulansla Haseki Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İsmail Badıllı ve adamlarının, geçtiğimiz günlerde, Otogar'daki Tatlıses Turizm firması yazıhanesinde, Tatlıses'in eski korumaları ile kavga ettiği, Müslüm Demirkan'ın buna misilleme olarak kebapçıyı bastığı iddia edildi.
Polis, Demirkan'ı dövenlerin yakalanması için çalışma başlattı.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:10

İLGİLİ HABERLER