Erkeklere yönelik ''askmen'' sitesinin ''en güvenilmez güzeller'' anketinde birinciliği ''Sahil Güvenlik'' dizisinin ünlü oyuncusu Pamela Anderson aldı.
Eşi Tommy Lee'den olaylı şekilde boşanan, sonra rap-rock şarkıcısı Kid Rock ile nişanlanan Anderson, Kid Rock ile birlikteyken baterist Lee'ye dönünce ankette de ipi göğüsledi. Anderson her ne kadar eski kocasıyla yeniden nikah masasına oturmak için gün saysa da ankete katılanların gözünde yüzde 89'luk rekor oy oranıyla ''sadakatsiz''.
Ankette ikinciliği yüzde 87'lik oyla genç şarkıcı Britney Spears aldı. Justin Timberlake'i aldattığı gerekçesiyle ankete katılanların oylarını toplayan Spears, şu günlerde de nişanlısı 7 aylık hamile olan bir dansçı ile objektiflere yakalandığı için eleştiriliyor.
''GLADYATÖR'' YÜZÜNDEN YUVASI YIKILDI
Oğlu ve eşiyle mutluluk tablosu sergileyen ''Gladyatör'' filminin Avustralyalı aktörü kendi yolunu çizse de ünlü aktris Meg Ryan'ın hayatını kararttı.
Aktör Dennis Quaid ile evliyken ''Hayatın Kanıtı-The Proof of Life'' filminin setinde Crowe ile tanışan Ryan, yuvasını ünlü aktör için dağıttı. Crowe ile beraberliği yürümeyen sempatik yıldız Meg Ryan, eşinden boşandı ve yalnız bir yaşantı sürüyor.
Mütevazı yaşantısına rağmen oyuncunun bu kaçamağını unutmayan internet kullanıcıları, Ryan'ı yüzde 78 oy oranıyla ''en sadakatsiz'' üçüncü isim seçti.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:07